Menessa_20 hele gizimida sigortaladim ev yigisdirmiyacag😂😂😂
🌼🌼sağlık
Menessa_20 hele bunnan davami gormemisiz😂😂 eseblesdimse agzimnan geleni deirem oglunun hele yaninda 😂😂😂😂 mende dalcan alinmir uze deirem😂😂😂
Elba he bacim iwledirem silmiyib ne ecebse indi anasigil gedecek getsin deyecem indide wekilleri atanda dedi kalyaskani atma atmadim
Elba caan Ureyim en cox siz girmiyen vaxtlar yaziwirdim sixilirdim yoxsa en birinci size yaziram sonra orda yaziram siz menim ureklerimsiz
Nikuli boy Niku yoldawim meni oldurere
Menessa_20 baci sene day sozum yoxdu o deyqa niye demirsenki anan deyir anana de alsin
Menessa_20 he baci men isledirim happy mom orda meqaleler coxdu oxuyuram edirem burada size gore girirem
Ayteh baci axwam qanimiz qaralmasin deye demedim ama bir azdan gedecek mamasigil onda deyecem bilsin
Ayteh he mende girirem bir qiznan daniwiram M Agayeva falan bura nese gire bilmir belke indi duzelib kecen defe dedi gire bilmirem
Menessa_20 hee dene baci dene
Menessa_20 he baci bur sixicidi belke ona gore
Qizlar necesiniz?neynirsiniz?
Ayteh yox deyirdi praqrama gire bilmirem hec sonrada soruwmadim
Menessa_20 salam canim neyniesen?balaca necedi?bizim qonag var idi gire bilmirdim.yir yigis indi qurtarmisham
Elba Aleykum Salam canim wukur yaxwiligdi paltar qatdaliyiram can yorulmuyasan qaynatan nece oldu?
Menessa_20 shukur yaxshidi ama evvekji kimi deyilde hele ozune tam gelmiyib
Elba AllAh komey olsun inweAllAh sen ozun necesen?Aiwe yene girmiyib goresen nese olmuyub?
Salam Aleykum qizlar sabhiniz xeyir gununuz ugurlu kecsin inweAllAh 🥰🤲🏻
Sabahniz xeyir qizlar necessiz?ne var ne yoxh?hamileler bebishler necedi?