Blondie sosyolog1kadin Bide baştan aşağı okuyup sonradan eski post olduğunu görünce kahroluyorum giden zamana 😏😂
Deleted_1 sosyolog1kadin ahaha ben geçen soğan kürü postlarına baktım bi kaç kişi deneyecez yazmıştı acaba olumlu oldu mu diye yazacaktım sonra baktım post 2017ye ait allahtan yazmamışım dedim🤣😂🤦♀️Yoksa bende az kalsın hortlatacaktım🫢🫠
sosyolog1kadin Deleted_1 eğer aktiflerse özelden sorarsın canım yada post açarsın ama postları hortlatıp duran arkadaş söylediğimiz halde hala yorum yapıyor sizde yenisini açın o zaman napim eskilerle yetiniyorum diyor 😂
Akrep sosyolog1kadin bu güzden filtrelerde hep “yeniler” kısmı açık “en son” olan yere bakmıyorum bile 😂
TombulHatun sosyolog1kadin bende filtrelerde genel olarak yenilere bakarım başka türlü hep eski postlar 😂
TombulHatun sosyolog1kadin evet maalesef yeniliyorm ben milattan önceki postları okuyamam 😂😂 bazen dalıp okuyorum bir bakıyorum 2021 😂
sosyolog1kadin TombulHatun ahaha aynısı oluyor bende öyle yapıyım artık 😂bi bakıyorum tarihe 1 2 yıl önceye hayır yani insan merak ediyor sonrasını
sosyolog1kadin Deleted_1 öyle olunca üzülüyorum bende 😂bişyi merek ediyorum ama bi bakıyorum girmiyorlar artık
Pink-pink2 sosyolog1kadin Dimi ya ana sayfam oldu en son yazdım artık niye eski postları hortlatıyon diye
sosyolog1kadin Pink-pink2 bende yazıyorum ama hala devam ediyorlar hatta yeni post açın o zman dedi biri 😂😂
Kumruu sosyolog1kadin herkes post açmak zorunda zaten okuyorsun tarihe bak bari ona göre yorum yap post açan kişi tuzla buz olmuş gitmiş aylardır 😂
sosyolog1kadin Pink-pink2 ağzının ortasına bi terlik fırlatasım var benim de ama bende burdan yazmakla yetiniyorum işte 😂