ZRaporu yani hissetmek derken mesela ben 18 yaşlarındayken 25 yaşındaki biri bana çok büyük gelirdi yani haraketleri falan giyimi daha oturaklı gelirdi bana şimdi diyolar 25 yaşında kadınsın annesin artık biraz daha oturaklımı olsun yada ona göre mi giyinsen falan diyolar çevremde bende öyle hissetmediğimi kendimi hala küçük gördüğümü söylüyorum o anlamda sordum😂
25 yaş genç miii
serenity o zaman ben neneyim 😅😅
Ayselsilahimigetir Dönem dönem bende nene oluyorum 🤣 dün misafirlerim vardı çok enerjik çok gençtim 😍 şimdi ise grip olmuş yatıyorum neneler gibi ay oy uy söylene duruyorum 😀😀
Ayselsilahimigetir yanlış anlamada aşko 6 aydır girmemişsin naptın nettin nidiyon 🤣
Heymama rakamlarin önemi yok bence. Hissettigin yaştasın 💮
Deleted_1 ya gerçekten 30 mu yaşın. O kadar kafa dengisin ki seni 22 23 sanıyordum😊
Heymama şurda 2 yıl sonra bende 25 olacam ama sanki daha 18 im kendimi o yaşlarda göremiyorum 😃😂ama ruhen 70 yaşında ki yorgunluk oluyor bazen de😃😂
- Düzenlendi
sosyolog1kadin ahaha sen yine büyük tahmin etmişsin ben kendimi 18de sanıyorum hala😂🤣 valla şaka maka 30 🙄🤔ama hiç göstermiyorum yani hep öyle diyorlar .Bu arada çok teşekkür ederim öyle düşünmene sevindim 🌺
Deleted_1 ahaha ya çok tatlısın. Evli olduğun için 22 23 diye düşünüyordum😃eminim öylesindir burdan bile hissettiryorsun😘
sosyolog1kadin teşekkür ederim canım sende çok minnoşsun🌺ben biraz geç evlenenlerdenim😬sen kaç yaşındasın
Deleted_1 aralıkta 23 oluyorum yada bitiyor işte 😃bende erken evlendim ekimde 4 yıl olacak. 16 aylık çok yakışıklı bir prensim va😍 sen kaç yaşında evlendin