Kızlar eşlerinizin telefonunu karıştırıyor musunuz ben öyle açık vs değil bazen bakıyorum onun durum atanlarına vs merak ediyorum bazen bende sürekli aynı kişiler olunca dljdkskd 😂
Eşlerinizin telefonu
Fairytaleee ortadadır şifresini bilirim ama karıştırmam gerekte duymam birbirimizin telefonlarında bişey bakmak için gerekirse alır bakarız onun dışında işim olmaz
arman bende şifresini herşeyini biliyorum eşimde ortaya atıyor sürekli asla benden kaçırmaz bende hiç araştırmam bazen canım sıkılırsa öyle elime alıyorum
arman Güven önemli birşey evlilikte
Fairytaleee karıştırmak değil de bazen kendi telefonumdan sıkılınca onu insta keşfetinde falan gezerim. Mesajlarını, aramalarını falan kurcalamam çünkü eşimde olsa kendi özel alanı olmalı.
Fairytaleee 10 yıldır hiç huyum değildir karıştırmam sadece bazen tv izlerken falan ona mesaj geliyo iş arkadaşlarından falan merak ediyorum tabi ama o açıp bakmazsa bakmıyorum gece uyuyunca top patlasa kalkmaz kalkıp bakıyorum ama bana tuzak kuruyo heralde açmıyor mesajı 😂😂 kalıyorum öyle ama hislerime aşırı güvenirim arkadaşlarından birini sevmedim mi kesin eşime karşı bi duygusu oluyo bu zamana kadar hiç yanılmadım 😂
Fairytaleee demen gibi güven önemli
Fairytaleee affet beni ama buna hiç inanmadım
Fairytaleee ne yalan söyleyim arada bakarım :)
Fairytaleee eşime güveniyorum ama arada kadınız merak ediyoruz bakıyoruz birşey bulmak için değil takılmak diyelim 😁
Fairytaleee cok nadir bakarım ama gece esim uyuyunca yani haberi yokken erkekleri cok boş bırakmaya gelmez 😛😛
Fairytaleee birbirimizin şifresini biliriz bişey lazım olur alırım o işimi hallederim geri bırakırım aynı şekilde eşimde öyle 11 aylık evliyiz öyle bir şey bulmak için hiç karıştırmadık 😬😂
Fairytaleee şarjımız falan yokken birbirimizinkine bakarız ama eşimin telefonu çok sıkıcı ya 😂 bi Criminal case var onu oynarım bide manga okuyor hep o sayfa açık oluyor zaten. Eşim benimkine bakmaz çok ama baktığı zamanlarda da didik didik etmek için değilde öylesine bakar bendeki oyunlara falan 🤷🏼♀️
Fairytaleee eşimin telefonu hep ortada durur, aynı şekilde benim telefonumda, ama açıp karıştırmayız. Şifrelerimizi herşeyimizi biliriz. Eşimde sosyal medya kullanmaz zaten, sadece whatsap ve face 🙃 whatsp ta arakadas gruplari var, bazen çok gülerek yazışır, bende merak ederim bakmak isterim ama küfür var diye okutmaz 😂 ama gece uyuyunca o mesajlari okurum. Her zaman okumam ama bazen çok güler, neye güldügünü merak edip bakarım. 🙃
Fairytaleee Arada sırada bakarım güvensizlikten değil , meraktan 😬
Fairytaleee Birbirimizin telefonunu karıştırmayız. 6 senelik evliyim 9 senedir beraberiz. Birşeyleri didiklemekten yana olmadım hiç. Hiçbir şey gizli kalmaz bana göre. Bilgisayarı falan da ortada durur açmam bile.
Fairytaleee Bende karıstırıyorum bişey aramak amaclı olmasa bıle merak ederım😁
Deleted_1 genelde video oluyor ya 😂 komik videolar işte, bazen bel altı şakalar felan, klasik erkek muhabbeti 😂 38 kişilik grup bu, bekar evli karışık. En cok bu grupla yazışır eşim, hepsi cocukluk arkadaşı. Genelde evli kişiler(eşimde dahil) bekarlarla dalga geciyorlar. Yani bekarlara uygun komik videolar gönderiyorlar felan. Bazende evli kişiler cocukların muhabbetini yapiyor, yani çok ya, hangi birini anlatayım 😂 zaten sadece bu grupla olan yazışmalarini okuyorum. Bir sürü grubu var 10-15 tane