Mirinda Haklısın bende o şekilde bazen cidden kendi telimden sıkılıyorum 😂

Simirna35 yok kız yalan söylemem ben gerçekten doğru söylüyorum bazen merak edip karıştırıyorum dedim benim gibi olanlar varmı acaba 😂

Akrep bende en çok eşimin telefonunda oyun oynamayı seviyorum şado fayt falan ahaha 😂

Sedaa Benimde bazen o şekilde yaptığım oluyor 😂 bizde sosyal medya kullanmıyoruz ne güzel valla helal olsun size de ❤️

Deleted_1 ya evet hic sorma, cok komik arkadaşlari var eşimin. 😂 6 kişilik çok çok samimi oldugu başka bi arkadas grubu var, bunlar evli arkadaşları, genelde bu kişilerle ev buluşması yaparız. Sürekli birbirimizn evlerine gideriz. Eşleriyle de cok iyi anlaşırim. Gülmekten yemek yiyemeyiz o derece yani 😂 zaten ev buluşmalarinda yemekleri hep erkekler yapar, biz kızlar otururuz. Hatta yeni evliyken bi arkadaşı siz koca olun biz karı olalim demişti, 😂😂 önlük takıp mutfakta kıvırarak yemek yaparlar, önümüzden kıvırarak geçerler felan, ya anlatılmaz yaşanır. 😂 böyle bi ortamda oldugum icin çok şanslı hissediyorum kendimi.

Fairytaleee zevk vermiyor ya. Altınlarını harcarım diye şey yapıyorum bazen yanıma oturup izliyor sonra harcamıyım diye 😂

Tabikidee beeen 🤭😂 karistiririm eşim o benimm bir tek ben karistiririm falan diyormusum 😂 erkekleri asla ama aslaa boş birakmaya gelmez. En güvendiğin olsa bile. 😌 Gizliden gizliye bakarım bilhassa o uyurken.😏 Oda benimkine bakar ben yaninda varken 😂 bizim ozelimiz diye birşey yoktur. Bizim ozelimiz biziz. 🤎🤍

Akrep eşim benim telimde Subway Surf oynayınca ben başında bekliyorum altın harcamasın diye 😂😂😬

Fairytaleee arada bakarım öyle kurcalamak için değil yanında bakarım instagramına uyurken fikan gizliden hiç kurcalamaya gerek duymadm bugüne kadar. Adamın instagram keşfeti bile güvercin dolu sarmıyor onun telefonu beni 😂😂

Fairytaleee şifreyi filan bilirim ortada sürekli telefon ama nedense hiç elim gitmiyor karıştırmaya. Çünkü krıştırmaya başladım mı app stora kadar giriyorum yoruluyorum 😂

Sedaa yaaa çok güzel valla samimi insanlara gerçekten ihtiyacımız var hele ki bu devir de rabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah canım muhabbetiniz daim olsun 🌺🥰🤲🏻Önlükle kıvırma olayı hayal etmesi bile çok komik😂🤣

Deleted_1 amin canım 🙏☺ ya gözümüzden yaşlar geliyor görmen lazım. Kız arkadaşlarla yerlere yatıyoruz resmen. Cocuklar var birde, baba hadi baba hadi diye peşlerinde geziyor babalarinin. Birde herkeste 2-3-4 cocuk var 😂 hepside genelde aynı yaşta. En büyük cocuk 9 yaşında, ev sanki kreş gibi oluyor 😂😂

Fairytaleee ne o benim şifremi bilir ne de ben onun ikimizde bakıp kurcalamayız kesinlikle yani aldatma üzerine diyorsan da canım aldatan erkek ikinci bi telefon hat alır onla yapar ruhun duymaz tabi rabbim yaşatmasın 😊