Akrep bende en çok eşimin telefonunda oyun oynamayı seviyorum şado fayt falan ahaha 😂

Sedaa Benimde bazen o şekilde yaptığım oluyor 😂 bizde sosyal medya kullanmıyoruz ne güzel valla helal olsun size de ❤️

Deleted_1 ya evet hic sorma, cok komik arkadaşlari var eşimin. 😂 6 kişilik çok çok samimi oldugu başka bi arkadas grubu var, bunlar evli arkadaşları, genelde bu kişilerle ev buluşması yaparız. Sürekli birbirimizn evlerine gideriz. Eşleriyle de cok iyi anlaşırim. Gülmekten yemek yiyemeyiz o derece yani 😂 zaten ev buluşmalarinda yemekleri hep erkekler yapar, biz kızlar otururuz. Hatta yeni evliyken bi arkadaşı siz koca olun biz karı olalim demişti, 😂😂 önlük takıp mutfakta kıvırarak yemek yaparlar, önümüzden kıvırarak geçerler felan, ya anlatılmaz yaşanır. 😂 böyle bi ortamda oldugum icin çok şanslı hissediyorum kendimi.

Fairytaleee zevk vermiyor ya. Altınlarını harcarım diye şey yapıyorum bazen yanıma oturup izliyor sonra harcamıyım diye 😂

Tabikidee beeen 🤭😂 karistiririm eşim o benimm bir tek ben karistiririm falan diyormusum 😂 erkekleri asla ama aslaa boş birakmaya gelmez. En güvendiğin olsa bile. 😌 Gizliden gizliye bakarım bilhassa o uyurken.😏 Oda benimkine bakar ben yaninda varken 😂 bizim ozelimiz diye birşey yoktur. Bizim ozelimiz biziz. 🤎🤍

Akrep eşim benim telimde Subway Surf oynayınca ben başında bekliyorum altın harcamasın diye 😂😂😬

Fairytaleee arada bakarım öyle kurcalamak için değil yanında bakarım instagramına uyurken fikan gizliden hiç kurcalamaya gerek duymadm bugüne kadar. Adamın instagram keşfeti bile güvercin dolu sarmıyor onun telefonu beni 😂😂

Fairytaleee şifreyi filan bilirim ortada sürekli telefon ama nedense hiç elim gitmiyor karıştırmaya. Çünkü krıştırmaya başladım mı app stora kadar giriyorum yoruluyorum 😂

Sedaa yaaa çok güzel valla samimi insanlara gerçekten ihtiyacımız var hele ki bu devir de rabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah canım muhabbetiniz daim olsun 🌺🥰🤲🏻Önlükle kıvırma olayı hayal etmesi bile çok komik😂🤣

Deleted_1 amin canım 🙏☺ ya gözümüzden yaşlar geliyor görmen lazım. Kız arkadaşlarla yerlere yatıyoruz resmen. Cocuklar var birde, baba hadi baba hadi diye peşlerinde geziyor babalarinin. Birde herkeste 2-3-4 cocuk var 😂 hepside genelde aynı yaşta. En büyük cocuk 9 yaşında, ev sanki kreş gibi oluyor 😂😂

Fairytaleee ne o benim şifremi bilir ne de ben onun ikimizde bakıp kurcalamayız kesinlikle yani aldatma üzerine diyorsan da canım aldatan erkek ikinci bi telefon hat alır onla yapar ruhun duymaz tabi rabbim yaşatmasın 😊

Fairytaleee bazen çok nadir karıştırırım o da benimkine bakar bazen o bakınca bende bakarım ama onun haricinde bakmam

Fairytaleee bir iki kurcaladım çok sıkıcıydı hep oyun videoları falan bende karistirmiyorum ama o uyurken mesaj falan gelirse bakıyorum bildirimden 🤭 önemliyse söylemek için o da 😳 ama o bu zamana kadar hiç kurcalamadi benim telefonumu kız arkadaşlarım açık fotoğraflarıni falan atmıştır belki diye ne mesajlara ne galerime girer benden habersiz sağolsun

Fairytaleee Genelde banka hesplarına falan bakıyorum nereye ne harcamıs nbmıs ☺️

Fairytaleee ilk zamanlar birbirimizin şifresini bilmezdik evliyiz diye özel alanları da kaldirmaya gerek yoktu. Doğuma girerken ben şifremi kaldırdım geçen gün de şarjım bitince eşime verdim telefonunu şifresini açıp versin diye annemi arıcaktım o da şifresini kaldırmış ne zaman kaldırmış hiç bir fikrim yok. Birbirimizin telefonunu karıştırmayız hatta alacaksak da izin alıp ne yapacağımızı söyleyerek alırız. Güven önemli. Aldatma mevzusuna gelince yapacak olan her şekilde yapar hele de biraz ustaysa ruhumuz duymaz

Fairytaleee bir birimizşn şirefelerini biliriz ama kurcalamayız açıkçası gerekde duymuyorum

Fairytaleee iliskide en önemli olan temel kural Güvenmektir,, sana neden bu duyguyu verdi mesala onu kendi icinde sorgulamaktır, bence eş dahi olsa Telefon karıstirirdim ama güven kalmadıysa tabii .

Fairytaleee ikimizde telefonları evde ortada bırakırız lazım olduğunda o an kiminki yakındaysa alıp kullanırız öyle saklama kaçırma huyumuz yoktur herseyini bilirim.zaten öyle ufacık bir şüphe etsem guvenmesem ömür kocayı takip etmekle geçermi kendi canıma yazık az çok öyle tipler belli ediyor kendini