Fairytaleee bazen çok nadir karıştırırım o da benimkine bakar bazen o bakınca bende bakarım ama onun haricinde bakmam

Fairytaleee bir iki kurcaladım çok sıkıcıydı hep oyun videoları falan bende karistirmiyorum ama o uyurken mesaj falan gelirse bakıyorum bildirimden 🤭 önemliyse söylemek için o da 😳 ama o bu zamana kadar hiç kurcalamadi benim telefonumu kız arkadaşlarım açık fotoğraflarıni falan atmıştır belki diye ne mesajlara ne galerime girer benden habersiz sağolsun

Fairytaleee Genelde banka hesplarına falan bakıyorum nereye ne harcamıs nbmıs ☺️

Fairytaleee ilk zamanlar birbirimizin şifresini bilmezdik evliyiz diye özel alanları da kaldirmaya gerek yoktu. Doğuma girerken ben şifremi kaldırdım geçen gün de şarjım bitince eşime verdim telefonunu şifresini açıp versin diye annemi arıcaktım o da şifresini kaldırmış ne zaman kaldırmış hiç bir fikrim yok. Birbirimizin telefonunu karıştırmayız hatta alacaksak da izin alıp ne yapacağımızı söyleyerek alırız. Güven önemli. Aldatma mevzusuna gelince yapacak olan her şekilde yapar hele de biraz ustaysa ruhumuz duymaz

Fairytaleee bir birimizşn şirefelerini biliriz ama kurcalamayız açıkçası gerekde duymuyorum

Fairytaleee iliskide en önemli olan temel kural Güvenmektir,, sana neden bu duyguyu verdi mesala onu kendi icinde sorgulamaktır, bence eş dahi olsa Telefon karıstirirdim ama güven kalmadıysa tabii .

Fairytaleee ikimizde telefonları evde ortada bırakırız lazım olduğunda o an kiminki yakındaysa alıp kullanırız öyle saklama kaçırma huyumuz yoktur herseyini bilirim.zaten öyle ufacık bir şüphe etsem guvenmesem ömür kocayı takip etmekle geçermi kendi canıma yazık az çok öyle tipler belli ediyor kendini

Fairytaleee bende bakıyorum iş yerinde bir grubu var küfürlü konuşuyorlar onlara bakma diyor…. Ama genelde kurcaladım telini guvensizlikten değil. Benim telefonumda rutin insanlar farklılık olsun diye

Fairytaleee Ben eşimin şifresini bilirim ama o benim bildiğimi bilmiyor tabi hadhfk😂😂“ telefonu hep ortadadır ” klişesini de kullanmicam aksine ortalıkta bırakmaz😂😂Ama hergün kurcalarım ne yalan Söyliyim
Çok şükür ki hiç birşeyini görmedim 😊🤲
Sadece eşim bile olsan telefonumu kurcalamanı istemiyorum diyor

Sedaa atl komşuya Allah yardım etsin 😂🤣mülteci kampı gibi🫢

Deleted_1 kız şu durumda bile güldürdün ya beni ,Allah ta seni güldürsün 😄 ya aslında cocuklar cok yaramaz değil, genelde kız cocuk hep, odada oyuncaklarla oynuyorlar, sadece oyuncak kavgasi oldugunda ağlıyorlar o kadar. Genelde erkek cocuklar yaramaz. Benim oglumda dahil, araba motor sürüyorlar, bunlar ses çıkariyor genelde, alt komşumda sessiz sakin bi kadin, cok anlayışlı, zamaninda bizde geçtik bu yollardan diyor, cocuk elbette ses çıkaracak diyor, ama cok gürültü oldugunda biz müdahale ediyoruz hemen tabi. Önlerine yiyecek koydugumuzda hic sesleri çıkmıyor 😁

Sedaa hep Gül canım şu zalim devirde yapacağımız en güzel şey ağız dolusu gülmek 🌺🤲🏻😬 kız bende nedense yaramaz çocuk seviyorum buradaki çocuklar çok sessiz sakin bana saflarmış gibi geliyor😂😂çocuk dediğin hareketli olacak uslu çocuk hiç sevmem🫢

Deleted_1 keşke benim cocuklarda sessiz sakin uslu olsalardı 😬😄 benim görümcemin cocuklarini sana göndereyim, seni sulu dereye götürüp susuz getirirler o derece cin gibiler 😂

Sedaa ha bak işte ben cin gibi çocuk seviyorum 😂🤣yolla gelsin azıcık eğleniriz çocukları çok seviyorum 🌺🥰🤲🏻

Deleted_1 valla görümcem severek yollar sana 😂 kafayı yemek üzere yakında. 😄

Fairytaleee hergün bakarım onun yanında bakıyorum hep meraktan kimle konuşmuş kim mesaj atmış hepsini tek tek incelerim 🙈