• Muhabbet
  • Tatil yeri öneriniz var mı?🌴🌻🌼🌺

Sokaklambasi 🤣ben de bi geldim şu ülkede şu şehire gidin diye açtım postu istambula yakın bi şehir🤣🤣🤣

Sokaklambasi ilk önce başlığı okudum tatil yeri öneriniz varmı diye bende diriek yazmak istedim postuna şu ülkeye gedin diye 😁ama meyerse sen yakınlardan istiuormuşsun

Sahra5 ahahahaha hayaller hayatlar😂😂 yurt dışı sevemiyorum ya daha once kotu bi deneyimim oldu 😬

Sessizakipci Sapancada bi yerle anlaştım insallah dolandirilmazsam😂 bi de kapora gondericem diye ucretin tamamini gonderdim yanlislikla 🤣 burasi istanbula 5 saat falan daha uzun kalabilicemiz bi tatilde buraya gitmeyi dusunduk🙃

Sokaklambasi 😂😂 inşallah her açıdan güzel geçer şimdiden iyi eğlenceler 😂 olur da dolandırılmadan memnun kalırsanız bizde önerileri bekleriz 😂

Sokaklambasi yine ben 😂 Boztepe nin manzarası güzeldi 😂 sahil, plajları, hava soğuk olduğu için deneyimlemedik. Su kemeri var. Gürcüoluk mağarası var, biz gittiğimizde hava yağışlı olduğundan sanırım görevli ya da aydınlatma yoktu. Amasra kalesi, hediyelik eşyaların vs olduğu çarşısı var. Birde güzelcehisar lav sütunları varmış ama gezmedim. Amasra da tekne turu da yapılıyor

Sokaklambasi Amasra küçük bir kasaba barış akarsuyla ve baligiyla ünlüdür ilk olarak sahilde gezebilirsiniz ya da denize girebilirsiniz sahilde balık yemenizi öneririm çarşısı var hediyelik eşyalarla dolu kalesi var ağlayan ağaçta tavşan adasına karşı çay içebilirsiniz