Kızlar korunmasız ilişki yaşadıktan sonra öbür gün sabah kalan sıvılar geliyor akşamdan abdest alıp uyuyorum sabaha tekrardan böyle olunca abdest gerekiyor mu
Gusül gerekir mi
Amannebileyim ilişki sonrası abdest alıyorsan sorun yok
Amannebileyim gerekmiyor ama şartları var ilişkiden sonra idrarını yapıp öyle yıkanmalısin mesela
Sevdalugunhicsarmadi bilmiyodum ben bunu neden peki ? İdrarla ne alakası var ?
Sevdalugunhicsarmadi aaaa bende bilmiyorumdım neden ?
Sevdalugunhicsarmadi bu kadınlar için değil kadının vajina girişi ve üretra (çiş)çıkışı farklı yerde bu dediğin erkek için geçerli 🤷♀️
Kızlar bilmediğimden soruyorum her ilişki sonrasi gusül mu boy abdesti mi aliyorsnz acil Duşa giremeyeceksiniz
Bide ben normalde önce boy sonra gusül alıyorum duştayken doğru my
Eftelyaaa35 boy ve gusül abdesti aynıdır. Gusül abdesti Alman yeterli farzlarını yerine getirmiş oluyorsun namaz abdesti gibi almana gerek yok
sineklibakkal birşey sorucam ben gusül abdesti ve ardından normal abdestte alıyorum alman gerek diye biliyorum almasam da olurmu?
Eftelyaaa35 İki dediğin abdest de birbirinin aynısı değil mi zaten
Ruzgarin_kadini hayır canıim araştırabilirsin tabiki çişle ilişki deliği bir delil ama içe boşalma olduğunda gideceği yer aynı 😄
Eftelyaaa35 ikisi de aynı zaten merak ettim ikisini farklı bilip ne gibi farklılıklarla alıyosn abdesti 🙄🙄🙄 hangi devirde yaşıyoruz ya
2zlerim 🙄🙄🙄🙄bu sadece sünnettir peygamberimiz öyle yapardı kaynağın ne bacım senin ya öyle bişey yok
Blondie gusülün farzlarını yerine getirmen yeterli Bunlar da ağzı yıkamak burnu yıkamak ve vücudun her yerini kuru kalmayacak şekilde yıkamaktır
Sevdalugunhicsarmadi gittiği yer aynı mi sen araştır bacım bi çiş mesaneden gelir üretra çıkışı mesaneye bağlıdır vajina rahime bağlıdır karnımız sonsuz bi boşluk ve herşey orda birikmiyo yanlış fetva verme burda gusülden önce idrar yapması gereken kadınlar değil erkekler
- Düzenlendi
Sevdalugunhicsarmadi senin deyimine göre gittiği yer aynıysa hamilelik olduğunda sadece rahimde olmazdı bebek o zaman mesane rahim karın boşluğu nere denk geldi ordada döllenebilirdi bu konuda yanlış bilgi veriyosun bu söylediğin gusulle bi bağlantısı olmadığı gibi biyolojik ve insan anatomisi olarakta bağlantısı yok üretra nereeee vajina nereee mesane nereeee rahim nere
Sevdalugunhicsarmadi senin bu söylediğini araştırmam için zekeriya beyaz veya yaşar nuri öztürke sormam lazım bu düşüncenin kaynağı onlar olabilir sadece çünkü ama onlarda öldü 😂😂😂
Bak gusülden önce çokça yürümek(kadınlar için)ve idrar yapmak (erkekler için) yeterlidir
Kadın çişini yaparak sadece ıkınır ve spermi çıkartmaya çalışır ama bunun bilimsel yada dini bi açıklaması yok ama erkek gusülden önce muhakkak idrar yapmalı penisleri ve penis delikleri 1 tane 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
- Düzenlendi
Sevdalugunhicsarmadi
@sineklibakkal @Amannebileyim soyle soylim mesela ilk el ağız burun sag omuz sol omuz yapıyorum dusumu alıp el ağız burun kol sac kulak boyun ayak yapıp çıkıyorum
2zlerim Bizden değildir demiş demek vay be. Nasıl da eminsin bir araştır öyle yaz bence