Hafsa senin adetlerin düzenli değil o yüzden yumurtlama dönemini hesaplamak biraz zor aslında hiç doktpra göründün mü niye bu kadar erken adet oluyosun diye

Hafsa canım ilişki yaşamanla hamile kalma riskinle alakası yok ki korunursan hamile kalmazsın

Sefamt hayır görünmedım çünkü kızkende kadın oluncada aynıyım kızken 15 günde bır olurdum sımdı oldu 18 fln grp degılde hane ben dıyorum bır kere şüphe var ondan dolayı yapamıyorum kalmam yanı yazıları okuyorum üst üste yapın çocuk ıstıyorsanız dıyor ondan evt ben ona yumruta günümü anlamıyorum karnım ağırlıyor ama

Hafsa canım çocuk isteyenler korunmadan ilişkiye giriyorlar e sen istemiyorsun korunuyorsun girmende bi sakınca yok ki

Hafsa adetin için git bence adetlerin erken oluyo ayda bi kere olması lazım sen iki kere oluyosun

Hafsa valla canım adet düzensizliği gebeliği etkiliyo çünkü yumurtlama dönemini hesaplamak zor oluyo ya tani herkes için öyle mi bilemem kimisi diyo mesela adetlerim düzensiz gebe kalmak istiyorum olmuyo diye bu kişiden kişiye değişiyo

Semanur21 doğru hakksın çok sınırım bozuldu bırı yazmış dıyor sen erkeksin me alaka gerçekten ben kadınım

Hafsa valla burda herşey yazılıyo bu ilk değil kulak asma

Semanur21 güzel. Bura ınsan bılgılenıyo benım adetıme çok az kalmış bırde agrım var acaba hamıle kalmaktan korkuyorum

Hafsa korkma canım bi sıkıntı olmaz adetinş bekle bakalım olmazsan öyle test yaparsın

Semanur21 mesela hamıle olduğunu nasıl anlarım bakıyorum nedenlere hıc bısey bende suan yok her ay nasılsam aynıyım aynu sancı fln

Hafsa ayni seyi bende yasadim AMA kalmadim streese bagladikca gelmiyor bende yurt disindayim kendini serbest birak olacaksindir ustelik adet zamanlarindan once maydonoz suyu ic Rahmi uyarici bi Etkisi var sokturucu gibi Dusun dogal Ben day da gordum tavsiye ederim gonlunce olsun in’s AMA degilsindir