Hafsa valla canım adet düzensizliği gebeliği etkiliyo çünkü yumurtlama dönemini hesaplamak zor oluyo ya tani herkes için öyle mi bilemem kimisi diyo mesela adetlerim düzensiz gebe kalmak istiyorum olmuyo diye bu kişiden kişiye değişiyo

Semanur21 doğru hakksın çok sınırım bozuldu bırı yazmış dıyor sen erkeksin me alaka gerçekten ben kadınım

Hafsa valla burda herşey yazılıyo bu ilk değil kulak asma

Semanur21 güzel. Bura ınsan bılgılenıyo benım adetıme çok az kalmış bırde agrım var acaba hamıle kalmaktan korkuyorum

Hafsa korkma canım bi sıkıntı olmaz adetinş bekle bakalım olmazsan öyle test yaparsın

Semanur21 mesela hamıle olduğunu nasıl anlarım bakıyorum nedenlere hıc bısey bende suan yok her ay nasılsam aynıyım aynu sancı fln

Hafsa ayni seyi bende yasadim AMA kalmadim streese bagladikca gelmiyor bende yurt disindayim kendini serbest birak olacaksindir ustelik adet zamanlarindan once maydonoz suyu ic Rahmi uyarici bi Etkisi var sokturucu gibi Dusun dogal Ben day da gordum tavsiye ederim gonlunce olsun in’s AMA degilsindir

Hafsa bende de almanca biraz var AMA burasi ingilizce ustelik Hizli bi aksanlari var bizde duzen oturtmaya calisiyoruz Almanya sartlari nasil

Hafsa evet ya sikintili isler bende calismiyorum calisma iznim yok sende turist vizesimi var

Hafsa evet benim ki turist vizesi bende es durumu ile geldim esim turk katiliyorim sana hayat heryerde Zor bazen Boyle konusup dertlesmek iyi geliyor

Hafsa herkeste aynı belirtiler çıkmıyo adetin gecikmesini bekle