Hafsa korkma canım bi sıkıntı olmaz adetinş bekle bakalım olmazsan öyle test yaparsın

Semanur21 mesela hamıle olduğunu nasıl anlarım bakıyorum nedenlere hıc bısey bende suan yok her ay nasılsam aynıyım aynu sancı fln

Hafsa ayni seyi bende yasadim AMA kalmadim streese bagladikca gelmiyor bende yurt disindayim kendini serbest birak olacaksindir ustelik adet zamanlarindan once maydonoz suyu ic Rahmi uyarici bi Etkisi var sokturucu gibi Dusun dogal Ben day da gordum tavsiye ederim gonlunce olsun in’s AMA degilsindir

Hafsa bende de almanca biraz var AMA burasi ingilizce ustelik Hizli bi aksanlari var bizde duzen oturtmaya calisiyoruz Almanya sartlari nasil

Hafsa evet ya sikintili isler bende calismiyorum calisma iznim yok sende turist vizesimi var

Hafsa evet benim ki turist vizesi bende es durumu ile geldim esim turk katiliyorim sana hayat heryerde Zor bazen Boyle konusup dertlesmek iyi geliyor

Hafsa herkeste aynı belirtiler çıkmıyo adetin gecikmesini bekle

Semanur21 Selamun aleyküm sana tek sormak istedim bazıları sorunca saçma sapan şeyler yazıyor ben üzülüyorum bugün 15 günüm oldu ve az önce kan geldı normalde ya 16 günde yada 18 günde adet oluyorum ama bu sefer stres yaptım ondan mu yada hamılemıyım ben yoksa adet oldum bana yardımcı olurmusun semanur

Hafsa stresten olabiliyo canım hamile değilsin benimde bu sefer bi hafta gecikti hamileyim sandım ama değildim adet oldum stresten erkende gelebiliyo geçte hem insan üzülünce adet erken geliyo sinirlenince geç geliyo ibrahim saraçoğlu öyle diyordu sen çok stres yaptın ondan içini rahat tut

Semanur21 Allah senden razı olsun ınsallah çok anlayışlı bır ınsansın yardım seversin oldum ben sandım kanma oloyor haa. Hamılyekn ondan Sana sordum çok olmak istedim ondan demek hemen oldum

Hafsa sendende canım yok hamilelikte kanama çok nadir görülürü oda düşük tehlikesi falan barsa normal şartlarda gebelikte yerleşme kanaması olur oda tam kan değil hafif pembemsi lekelenme veya kahverengi olur

Semanur21 sen kadın olduktan sonrada agrı cekıyormusun adet agrısu ben bugün varya öldum gerı geldım maf oldum ben kızken pyleyıdım kadın oldum ıkı kat yüz kat agrım oloyor