Hafsa korkma canım bi sıkıntı olmaz adetinş bekle bakalım olmazsan öyle test yaparsın
Hamıle kalma korkusu
Hafsa adetini iki üç gün geçsin yap
Hafsa ayni seyi bende yasadim AMA kalmadim streese bagladikca gelmiyor bende yurt disindayim kendini serbest birak olacaksindir ustelik adet zamanlarindan once maydonoz suyu ic Rahmi uyarici bi Etkisi var sokturucu gibi Dusun dogal Ben day da gordum tavsiye ederim gonlunce olsun in’s AMA degilsindir
Semanur21 sen nerdesin Ben de yurt disindayim gonlune gore olur instalah
NuriyeBaglan bende Almanya. Sen
Hafsa Ben Canada cnm 6 Aylik evliyim 3 oldu geleli
Hafsa bende de almanca biraz var AMA burasi ingilizce ustelik Hizli bi aksanlari var bizde duzen oturtmaya calisiyoruz Almanya sartlari nasil
Hafsa evet ya sikintili isler bende calismiyorum calisma iznim yok sende turist vizesimi var
Hafsa evet benim ki turist vizesi bende es durumu ile geldim esim turk katiliyorim sana hayat heryerde Zor bazen Boyle konusup dertlesmek iyi geliyor
Hafsa herkeste aynı belirtiler çıkmıyo adetin gecikmesini bekle
NuriyeBaglan finlandiyadayım ben teşekkür ederim
Semanur21 orasi ne tarafta😂
NuriyeBaglan kutup tarafında 😄😄
Semanur21 Selamun aleyküm sana tek sormak istedim bazıları sorunca saçma sapan şeyler yazıyor ben üzülüyorum bugün 15 günüm oldu ve az önce kan geldı normalde ya 16 günde yada 18 günde adet oluyorum ama bu sefer stres yaptım ondan mu yada hamılemıyım ben yoksa adet oldum bana yardımcı olurmusun semanur
Hafsa stresten olabiliyo canım hamile değilsin benimde bu sefer bi hafta gecikti hamileyim sandım ama değildim adet oldum stresten erkende gelebiliyo geçte hem insan üzülünce adet erken geliyo sinirlenince geç geliyo ibrahim saraçoğlu öyle diyordu sen çok stres yaptın ondan içini rahat tut
Hafsa sendende canım yok hamilelikte kanama çok nadir görülürü oda düşük tehlikesi falan barsa normal şartlarda gebelikte yerleşme kanaması olur oda tam kan değil hafif pembemsi lekelenme veya kahverengi olur