Hafsa herkeste aynı belirtiler çıkmıyo adetin gecikmesini bekle

Semanur21 Selamun aleyküm sana tek sormak istedim bazıları sorunca saçma sapan şeyler yazıyor ben üzülüyorum bugün 15 günüm oldu ve az önce kan geldı normalde ya 16 günde yada 18 günde adet oluyorum ama bu sefer stres yaptım ondan mu yada hamılemıyım ben yoksa adet oldum bana yardımcı olurmusun semanur

Hafsa stresten olabiliyo canım hamile değilsin benimde bu sefer bi hafta gecikti hamileyim sandım ama değildim adet oldum stresten erkende gelebiliyo geçte hem insan üzülünce adet erken geliyo sinirlenince geç geliyo ibrahim saraçoğlu öyle diyordu sen çok stres yaptın ondan içini rahat tut

Semanur21 Allah senden razı olsun ınsallah çok anlayışlı bır ınsansın yardım seversin oldum ben sandım kanma oloyor haa. Hamılyekn ondan Sana sordum çok olmak istedim ondan demek hemen oldum

Hafsa sendende canım yok hamilelikte kanama çok nadir görülürü oda düşük tehlikesi falan barsa normal şartlarda gebelikte yerleşme kanaması olur oda tam kan değil hafif pembemsi lekelenme veya kahverengi olur

Semanur21 sen kadın olduktan sonrada agrı cekıyormusun adet agrısu ben bugün varya öldum gerı geldım maf oldum ben kızken pyleyıdım kadın oldum ıkı kat yüz kat agrım oloyor

Hafsa ben bekarken ağrılarım oluyodu ama çok şiddetli değil evlendikten sonra baya ağrım oluyo çünkü çikolata kisti var bende inanır mısın bu geceyi hastanede geçirdim hala serum yeri bantlı kolumda hala duruyo

Semanur21 allahım sana sıfa versın ınsallah duamda olacaksın bende bugün oyleyım duşta kaldım kız kardeşi çağırdım geldı yardıma sımdı gözüm bıraz açıldı bende çok sıdetlı yaşıyorum bırde erken adet oluyorum ben ayda bır degıl bır ayda ıkı kere kendıme çök dıkat etmen lazım ılk dfa öyle bır şey duydum o nasıl bırsey cıkoata kısti

Hafsa valla canım tedavisini hala anlamış değilim çabuk çanuk giden bi kist değil bu

Semanur21 belirtisi ne ki benim de 3 gun adet oluyorum sonra sadece leke geliyor bazilari 5 gun Kanada geciriyor ve yurtdisina geldim gunleri hep geciyor gecen ay 10 gecikti hamileyim Sandim strees yapmistim ama oldu

NuriyeBaglan valla canım belirtileri çok feci kasık ağrısı yok benim adetlerim düzenli ayda bir oluyorum bi hadta sürüyo benimde bu sefer yedi gün gecikti bende öyle sandım ama bence çok stres yapmaktandır o öyle gecikiyo