Bir erkek neden eşiyle ilişkiye girmek istemez? Sevgiliyken bu konuda iyiydi ki cinsellik benim için önemli bir kriter olduğu için sevgiliyken denedim aldım bu adamı ben 😢 nişanlılık ile gerçek yüzünü gösterdi birde şansa ayda yılda bir birliktelikte hamile kalınca hamileliği bahane edip hiç dokunmadı şimdi 1 yıl oldu elini sürmeyeli, ben yanaşınca da sinirleniyor. Doğum şu bu 20 kilo fazlam var beni mi beğenmiyor ki çok da bakımsızlaştım aslında ama adam kendi diyor benim için seks önemli değil ben böyle yaşarım diye
!!!!!!! Bir yıldır eşimle birlikte olamıyorum
Sekssizliktenkuruyanbirey sevgiliyken denedim aldım ne demek ya ? Herhangi bir eşya mı alıyorsunuz denedim aldım diyorsunuz. Ne saçma.
Sekssizliktenkuruyanbirey bence kiloyla alakası yok. Eşinin sıkıntısı var
Ben bu erkekleri anlamıyorum neden cinsellik sadece kendileri için varmış gibi davranıyorlar bu konuda çok benciller.
tugce_byr tabiki bir tek cinselliğe göre seçmedim öncelikle sevdim aşık oldum beraberinde harika bir kariyeri ve işi olması, sevgiliyken ki mükemmel tavırları etkili oldu seçtim aldım dediğim olayın kızgınlığıyla kullanılmış bir kelime çok ta takılmadım ki yüzüne de söylerim böyle
Sekssizliktenkuruyanbirey 1 yıl bır erkek ıcın cok uzun bır sure kılonun bı sorun yaratıcagını düşünmğyorum eşinin bir sorunu olabıkır
Matruskaa 9 ayı gebelikti ama gebeliktede çiftler birlikte oluyor bunun sorunu ne çözemiyorum evet kilo fazlam var ama çevremdeki herkes tarafından da beğenilirim derdi ne anlamadım
Sekssizliktenkuruyanbirey He gebelıkle beraber 1 yıl hadı 9 ay hamılesın yıne 2 ayda yenı dogum yaptın kırkın vs. Yın3de fazla dıye dusunuyorum yanı en azndan ben kendı esım adına konusuyorum mesela ımkanı olmayacak bı durum
Matruskaa evet her türlü fazla ben 40 geçsin o da özlemiştir artık derken o böyle rahat olduğunu diyor
Kiloyla alakası yoktur bence moralinizi bozmak istemem ama başka biri olmasın mı
Sekssizliktenkuruyanbirey Bı sorunuda olabılır psıkolojık falan erkeklere akıl sır ermıyor
Sekssizliktenkuruyanbirey karpuzmu seciyon bacım Allah aşkına nasıl bı tabir bu böyle 😑 muhtemelen başka problemleri var
Sekssizliktenkuruyanbirey çürük çıktı o zaman,seçtiğin kişi, iade varsa iade et
Sekssizliktenkuruyanbirey eşin sıkıntılı senlik bir durum yok
Ask_hosmus fabrikasyon hatasıysa kabul olur ama kullanıcı kaynaklı hata varsa iade almazlar 😂
- Düzenlendi
Sekssizliktenkuruyanbirey Denedim aldım ne ye Tövbe estağfurullah ne deiğişik insanlarsınız iadesi varmı garantisi geçmediyse iade et
Pink-pink2 Yanı kendıne esden zıyade benı ıyu becerebılcek bı adam aradım gbı olmus 😁😁
Bi erkek evlenmeden sevgilisiyle ilişki istese ve deneyip beğenirsem alcam dese ne olurdu acaba🤔