TombulHatun bencede 😂😂
Eşiniz nickinizi tahmin edebilir mi?
Ecivicivokke çok dramaqueen bir insanımdır
Ecivicivokke eşim burayı bilmiyor ,sadece adet takvimi sanıyor, ama zamanında hapy mom ve kids kullanirken onlari biliyordu ve orda da nickim hep seda oldugu icin ,burayı bilse hemen tahmin eder bulur beni 🤣🤣
Ben de eşimle beraber bakıyorum buraya. Bazı konularda duyduklarımı filan soruyorum doğru mu yanlış mı diye ? Yada sen olsan ne yapardın diye ? Tabi her zaman değil zaten kadınlarla olan konulardan sıkılıyor 🤣
Ecivicivokke kendi işimizin patronuyuz falan😂😎
Ecivicivokke benim eşim tahmin eder anlar hemen turuncu aşkımı bilmeyen yoktur
Ecivicivokke değil mi bizim koca bakıyım kimlere ne yazmış etmiş diye kurcalardık biz olsaydık 🤣
Sedaa senin ki kolay bulunur ama 😂
Nakrenpasa ooo size eğlence desene burası 😂😂
Akrep yapıyorsun bu sanatı 😎😎
Orange-woman hadi ya o kadar mi büyük bir aşk 😱
PiTi her şeyine bakardım hemde 😳
Ecivicivokke
yok buranın lafını açmam 😂😂
Ecivicivokke benimki burayı sadece regl tarihi takip uygulası olarak biliyor.Benden gizli girip karıstirdımı bilmiyorum🤷♀️Hiç bahsetmedi ama.Adımıda tahmin edemez hep baska şeyler gelir aklina yasak elma olduğumu girip bakmazsa 40 yıl düşünse bulamaz🤭l🤭
Yasak_elma on planda regl takvimi olması çok güzel gerçekten gizlemek isteyenlere 😂😂 erkeklerin de aklıma gelip diğer bölümlere bakacağını düşünmüyorum 🤭
Ecivicivokke Evet öyle 😁😁
Tahmin edemezdi bunu çok aradın mı diyor😂 Bende yoooo hiç aramadım hemen yazıverdim diyorum. Bu ara evde adım bisaniye oldu hatta bi saniye bakar mısın? Bi saniye gelir misin ? Diyerek dalga geçiyor. 😂
Ecivicivokke demi 😅 ama ben eşime adım bu diye söyledim çizgi film deki bi karakterin adı 😅😅😅