Vala ben evlenelim 2 buçuk yıl oldu şuan kaynımda evlenecek 2 ay sonra düğünü var kayınvalidem bana sordu kızım sana ne takmıştı benım hatrımda kalmadı gramı dedi Bnde söyledim ona da o kadar yapacaklar ama benım elimde ne yaparsanız o dedi fazlasını istemem gücünüz neye yeterse onu yapın dedi o yönden şanslıydık yani ama bence eliniz aç gözlülük yapmış sinirlenmek hakkınız

ketenprenses işte benimde ukte kalan bişeler var mesela bana da çeyiz çok vermediler ama bu gelin süslü süslü bohçalar yapcaklar düğünü bizde yemek vermediler buna kurban kesicekler yani altını da fazla yaparsalar bende itiraz ederim eşimde eder kimse kusura bakmasın ama sizde haklısınız ben olsam bende gitmezdim düğününe valla

Aybenlolo gerçekten ya bazılaerı haksızsın diyo ama benim yerimde olsalar onlarda benim gibi düşünürdü bence sizde sağoun hak verdiğiniz için daha saymadığum bir sürü haksızlık var eltim gerçekten çok aç gözlü biri sırf benden üst benden çok olsun diye istiyo inşallah yapmazlar diyoım bende

Rana_elis benım eltime fazlasını yapsalar bile ben istemeden banada yapar kayınvalidem ki biz ev alırken birikimi vardı altın ve para hiç bizim haberimiz bile olmadan benım altınlarımın içine koymuş sonradan ben farkettim sordum evet koydum kızım ogluma söyleme geri ödemek ister zora girer Olmaz dedi o yuzden eltime fazla yapsalar da benım çok umrumda olmaz acıkcası yaa

Rana_elis ama aç gözlülük yapması benı de rahatsız ederdi çünkğ karşı tarafın durumu ortadaysa fazlasını istemenin anlamı yokki

Rana_elis şimdiden kıskançlık başlamış. Sende isteseydin o zaman fazla fazla. Güçleri yetiyor takabileceklerse taksınlar. Senin düğünün olmus bitmiş. Kalkıp bana şu kadar taktınız ona da bu kadar takacaksınız deme bir zahmet. Parası senden çıkacaksa mevzu ayrı. Ama kaynana kayınbaba ve kaynın yapacaksa sana ne ? Böyle bir durum olsa sana ne senin cebinden mi çıkacak derim şahsen. Sizi ilgilendirmez bence

Rana_elis iyi de eltiniz sizin adetlerinize uymak zorunda mı ya? İkinci gelin olunca ilkine uymak zorunda mı. gereksiz kıskançlık yapıyorsunuz. Sizin adetleriniz sizin ilk gelin olmanız onu bağlamaz

Emommom Evlenirken (ilk gelinim) kayınbabamın maddi imkanları çok iyi olmasına rağmen ne istiyorsanız ne kadar istiyorsanız o kadar takın dedim. Şimdi benden sonraki eltilerim içinde kayınvalidem diyor ki sana ne taktıysam onu takacam. Eyvallah taksın ancak ben bir şey istemedim elti isterse ona takamazsınız demek ne kadar küçük düşüren bir davranış.

Emommom benim cebimden çıkmıcak ama bana yaparken onların cebinden çıktı eltime de onların cebinden çıkıcak bana sonuçta kocam da o aileden bizden de para istiyolar ben ona da sinirleniyorum bana ne yaptıysa ona da yapsınlar fazla istemeye hakkı yok yapmazlarda zaten bana az ona çok

Emommom kıskançlık asla olamaz bu haksızlık diyorum sadece yoksa kıskanılcak bi durum yok

Aybenlolo aynen öyle bugün konuştık zaten kaynanamla o da söyledi sana yaptığımızn aynısı olcak dedi evlendikten sonra kendileri yapsın fazlasını dedi

Rana_elis yaparlarsa bile kusura bakmayın ama ona yaptınız bana da yapacaksınız deme hakkınız yok. Biz evlenirken mesela eşimin ailesi hiç bişey yapmadı. Bir tane çeyrek bile takmadı. Umrumda da olmadı. Kendileri bilir. Yarın öbür gün kaynım evlenecek. O evlenirken bana yapmadınız ona da yapmayacaksınız demem. Bana ne. Kim ne isterse onu yapar. Sizde meslek sahibi olsaydınız. Kendiniz çalışıp kendi altınınızı kendiniz alsaydınız. Böyle elti kıskanıp kaynanadan kayınbabadan altın beklemezdiniz.

Rana_elis allah aşkına bıktık siizn gibi büyük eştilerden benimkide öyle yok neymiş ona arçelik alınmış bana siemens e kardeşim zamanında sana da isteklerin soruldu yapıldı kudurukluğunuzdan hep hıncınızı küçük eltiden çıkarıyosunuz . Onun istediğini zamanında sende isteseydin ağzın yok muydu

kucukhanmm konuş kız 😂 öyle valla aşırı haklı bir isyan. İlk gelin olmama rağmen destekliyorum. Zamanında bana yapmadıklarını yarın öbür gün diğer geline yapsalar bişey demem. Bana ne. Kız istiyor onlar da yapmayı seçiyor. Onların sorunu. Birde yapmayacaklarından o kadar emin ki. Zaten yapmazlar biliyorum falan yazmıs. Madem o kadar eminsin niye kendine dert ettin bu kadar. Yazık valla üzülüyorum sonradan evlenecek olanlara da. Düşünsene böyle bir tane elti var düşman basına

Rana_elis yani bu konuda ne desem bilemedim benim eltime 5 tane takmışlar benim eşim kendisi yaptığı için 7 tane yaptı birde ekstra 1 tane Trabzon hasrı yaptı bizimkide kıskanmıştı ama gereksiz bir kıskanma olurdu benim kayınpederim yapmadı eşim kendisi yaptığı içim kıskandı kıskandı durdu 😁😁

Rana_elis 😂 Gercekten hayatını boyle kaynana elti mevzularıyla mı gecirmek istiyosun 🌼 Bi tane daha hayat yok kendini mutlu edicek seylerin peşinden git sal başkalarını