Etipetito Crazygirls lavaboya çıkarıyor doğru iki gündür içiyorum tuvalete daha sık gitmeye başladım. Ama kilo aynı çok yiyosam Demekki hajdjwl😂😂
Betybety Etipetito valla bebegim 9 aylik ve inanılmaz hareketlendi bu ara yemek yicek vaktim olmuyor o yuzden diyet yapayim dedim ama bu kahveyi içtiğim için zorlanmadim canım normalde istahliyimdir zorlanirdim yani
Angellove2010 Etipetito ben denedim ama tam düzenli yapamadım ama nescafe gold ile yapman lazım gerçekten çok güzel iştah kesiyor düzenli içsem işe yarayacağından eminim tavsiye ederim deneyin
Esrakaya Canim benimde bu zamana kadar kilo sorunum vardi 3. Ayin basinda basladim ve bu zamana kadar 10 kilo verdim insan gerçekten sağlıkli bir şekilde yiyip aç kalmadan da kilo verebiliyormus. İnstagramdan bak dolu dolu diyettarifleri var sabah aksam yediklerini atiyorlar. Bu arada aloevera suyu da tüketiyorum suyla karıştırıp içiyorum 🥰
Esrakaya Ve ac kalarak da kilo vermemelisin, asla sağlıklı degil ve verdiğin kiloyu da cabuk geri alirsin günde senin kilona kac kalori uygunsa o kadarini da tüketmelisin YAZİO diye bi uygulama var tavsiye ederim
PiTi Etipetito hiç bir şeyin tek başına yeterli olduğunu düşünmüyorum destekleyebilir belki sağlıklı bir beslenme ile belki etkisi olabilir
Etipetito PiTi kesinlikle bende öyle düşünüyorum canım bende kullanan ve etkisini gören varmı diye merak ettim
Sucuklu_yumurtaaa Etipetito Sabah açkarna limonlu su içiyorum yemek yaparken yeşilçay içiyorum bebekten vakit bulursam 5 km falan yürüyorum. 15 dakka falan evde bacak ve karın egzersizi yapıyorum ve diyet yapıyorum. 10 günde 3.7 kilo verdim. Çoğu ödemdr diye düşünüyorum ama sonıç bu son 6 gündür takıldım aynı kiloda ama öğünlerimi değiştirip vücudumu şaşırtmaya çalışıyorum sanırım etkili oldu
2minikmucize Etipetito kelin ilacı olsa başına sürer bacım🤣yürüyüş yapabilirsiniz aynı zamanda diyet eşliğinde üç gündür başladım ben bakalım verebilecek miyim🤣
Etipetito 2minikmucize Yürüyüş imkanım yok benim .3 çocukla sürekli hareket halindeyim 🤭Ama kemdimce bişeyler yapıyorum sabah limonlu kahve diyet vs insalah veririz😂