Esrakaya Canim benimde bu zamana kadar kilo sorunum vardi 3. Ayin basinda basladim ve bu zamana kadar 10 kilo verdim insan gerçekten sağlıkli bir şekilde yiyip aç kalmadan da kilo verebiliyormus. İnstagramdan bak dolu dolu diyettarifleri var sabah aksam yediklerini atiyorlar. Bu arada aloevera suyu da tüketiyorum suyla karıştırıp içiyorum 🥰
Esrakaya Ve ac kalarak da kilo vermemelisin, asla sağlıklı degil ve verdiğin kiloyu da cabuk geri alirsin günde senin kilona kac kalori uygunsa o kadarini da tüketmelisin YAZİO diye bi uygulama var tavsiye ederim
PiTi Etipetito hiç bir şeyin tek başına yeterli olduğunu düşünmüyorum destekleyebilir belki sağlıklı bir beslenme ile belki etkisi olabilir
Etipetito PiTi kesinlikle bende öyle düşünüyorum canım bende kullanan ve etkisini gören varmı diye merak ettim
Sucuklu_yumurtaaa Etipetito Sabah açkarna limonlu su içiyorum yemek yaparken yeşilçay içiyorum bebekten vakit bulursam 5 km falan yürüyorum. 15 dakka falan evde bacak ve karın egzersizi yapıyorum ve diyet yapıyorum. 10 günde 3.7 kilo verdim. Çoğu ödemdr diye düşünüyorum ama sonıç bu son 6 gündür takıldım aynı kiloda ama öğünlerimi değiştirip vücudumu şaşırtmaya çalışıyorum sanırım etkili oldu
2minikmucize Etipetito kelin ilacı olsa başına sürer bacım🤣yürüyüş yapabilirsiniz aynı zamanda diyet eşliğinde üç gündür başladım ben bakalım verebilecek miyim🤣
Etipetito 2minikmucize Yürüyüş imkanım yok benim .3 çocukla sürekli hareket halindeyim 🤭Ama kemdimce bişeyler yapıyorum sabah limonlu kahve diyet vs insalah veririz😂
Etipetito PiTi Eveg diyet yapıyorum şuan zaten sabah akşam aç karna içiyorum ve ekmek yememeye dikkat ediyorum ve az yemek yiyorum umarım işe yarar😊
gozdenur Monarossa06 çayını da taytını da kullandım ben. Çayda ödemlerim hızla gitti ama hamile falan değilim ben normal kilo verme dönemimde kullandım 16 kilo vermiştim o dönem yanlış hatırlamıyorsam. 1 ay kullandım sadece 3 ayda verdim kilomu başka kürler de uyguladım kalıcı oldu ama 5 kilo geri aldım sonradan oda bana bağlı tabi
Etipetito Monarossa06 Diyetin tam adamını buldun ha sende hagsksnsk😂😂😂Kız kendimce bişeyler yapıyorum ekmek yemiyorum yani yememeye çalışıyorum daha doğrusu bide sofradan karnımı doyurmadan kalkıyorum bide sabah ve akşam aç karna limonlu kahve içiyorum Spor ve yürüyüşe imkanım yok canım saedece bunları yapabiliyorum. Ama kilo da tık yok 74 le 73 kilo arasında bi gidiii bi geli bi gidi bi geliii😂😂😂😂