gecegozlu68 bişey söylemiycem güzelce cevap vercem🤦‍♀️
Vücudunu üreme şeklini biliyomusun yumurtan çatlıyor ve sadece 24 saat yaşayabiliyor yumurtanın cinsiyetle hiçbir alakası yok milyonlarca spermin arasından nasıl ayıracaksın kızı erkeği merak ediyorum sperm belirler cinsiyeti söylediğin şey sadece tüp bebekle imkanı var oda zaten Türkiye de yasak

gecegozlu68 hic bir zaman özellikle kız yada erkek cocuk istegim olmadı. 2 abiden sonra kardesim olucagını öğrendiğimde de özellikle bir istegim yoktu cünkü abilerimi ne kadar seviyorsam yine erkek de olsa kız kardesim de olsa aynı sevicektim.bir istegim olsaydı o doğduktan sonra vicdanım sızlardı acıkcası.o yüzden bu düsünceyi hic anlamayadım .kaldı ki bu insanın kendi canından olucak .sipariş verip istege gore üretmiyoruz .bebek hasretiyle yanıp tutuşan o kadar insan varken bu bencillik geliyor bana .sadece evlat bir can isteyenler varken biz birde kendi istegimize gore cocuk mu calısıcaz? bu bencillik yani cocuguna karsı da bencillik. anneye cocuk cocuktur kız duygusunu tattım birde erkek duygusunu tadayım diye bisey yok meyve yemiyoruz saglıklı evlatların olsun allah gerçekten isteyen herkese nasip etsin

gecegozlu68 Kız olsa dahamı az sevilecek veya erkek olsa dahamı az sevilecek önceden garantiye almak isteniyor töbe yarabbim anlamadım bunu kusura bakma. Ben uyguladığım taktiği söyleyim belki bu fikrini değiştirir. Bir senedir sadece bi çocuğum olsun diye ugraşıyorum cinsiyeti emin ol umrumda bile değil yeterki olsun diyorum,bu ugraşlarım icinde etraftan gelen psikolojik baskılar benim ağlamalarım her adetimde ağlamalarım ne için cabalıyorum sadece saglıklı bir gebelik istiyorum sağlıklı bir evlat istiyorum ama olmuyor. Bir çocugun varmı bilmiyorum varsa Allah bağışlasın yoksada sadece ama sadece sağlıklı olsun yeter de,cinsiyete bukadar takılma canım hayırlısını isteki olsun

Goat lütfen etrafa etraftaki düşüncesiz cahil insanlara kulak verme onlar da etkilemesin seni .insallah cocuk sahibi olucaksın olmuyor deme olucak. bazı insanlar cok cabalıyor oyle olması gerekiyor ama oluyor senin de olucak cok içten diliyorum 🙏.okurken içim sey oldu ya😔hem böyle üzülünce olmuyor olumlu bak ve herkesin hayatı istekleri kısmeti farklı böyle düsünmekte fayda var o zaman goruceksin olucak 🌸

Rouge Amin insallahh senide uzdüysem kusura bakma😐 Dün sabah uyandığımda artık karar verdim kim ne demiş umrumda olmucak yoksa kendimi cok aşırı yıprattıgimı farkettim.Millet benim çocugum olsun cokmu istiyo cokmu umurlarinda yooo sadece kendi aralarında konuştukları dedikodu malzemesi yapmak için her gorduklerinde sen şukadar ay önce kürtaj oldun e daha neden yok neden yapmıyosun dusunsene kurtaj oldugum aya kadar hesap yapıp bana soyluyolar bunu ya,bende saf aman benden büyük aman laf söyleyip kalbinı kirmayım düşüne düsune beni üzmelerine izin verdim ama artık stres yok hep iyi dusunce hep iyi moral 😊

Goat olur mu sen kusura bakma 🌸aynen öyle yap böyle insanlar cok boslar hayatları bos ee haliyle napıcaklar milletin hayatına salca olucaklar .ondan bundan bisey cıkarmasalar nasıl yasıyacaklar hayatlarında bisey yok oyle ki tarihine kadar aklında .senin çocuğun olsa kardes ne zaman der o olsa baska bisey bulur .onların hayat anlayısı bu ye iç yat kocaya bak doğur milletin dedikodusunu yap onların hayat anlayışı bu dogurmak evde pineklemek. kendileri doğurmuşlar ne olmus aman.hic de izin verme sen bakacaksan yapayım de gec. böyle hadsizler cok ne kadar ayıp cocuk ne zaman neden yapmıyorsun diye sorular cok seviyesiz sorular sanane milletin ilişkisinden cıvıklar seviye yok belki istemiyor onane boslar. böyle insanlarla muhattap bile olma ben olmam cünkü aslında utanılması gerekilen bir soru ama bunlar seviyesiz oldugundan..hadlerini bildir utansınlar bosver 🌸

• Goat bunu yanıtladı.
            • Goat bunu beğendi.

Rouge aynen öyle bende farkına vardımda ben halen ayıp olmasin cevap vermeyim derdindeyken onlar cokmu dusundu beni, kendimi eşimi yiprattıgimla kaldım ben icerde aglarken esimde balkonda benim bu derece uzulmeme uzulup agliyodu neyse akıllandımda neresinden dönersem kâr, artık takmıyorum stres gidincede artık duzelir insallah burdanda haberi veririm💞

Rouge Allah isteyen herkeze annelik ve babalık duygusunu taddırsın ama bence bencillikle alakası yok bir kızım var ve onun bir kız kardeşi olmassını cok isterdim cünkü o duyguyu ben yaşamadım tatbikide erkek olursa onu sevmeyeceğim anlamına gelmez ama zannetmiyorum ki kimse hamile kaldığında içinden geçirdiği bir cinsiyet yok tabikide herkesin istediği vardır tabi herseyin öncesi sağlık

Goat benimki sadece bir teori sormaktı bence bunda senin bu kadar abartacağın birsey yok , inşallah en kısa zamanda tadarsın o duyguyu cünkü senin şuan yaşadığın baskıyı ben kendi annemden bile yaşamış insanım inşallah en kısa zamanda tadarsın bu duyguyu

gecegozlu68 rica ederim bu doğal işleyiş sen etki edemezsin hurafeden başka bişey değil bilmem kaç ihtimalle hamile kalcan bide cinsiyet seçeceksin bu imkansız cinsiyet seçmeyi bir kenara bırakın ve evlatların arasındaki kuz erkek farketmez kardeşlik duygusunun temelini güzel atın güzel atınki birbirlerine iyi günde kötü günde destek olsunlar sırtından vurmasınlar ne kardeşler var inan görmek duymak dahi istemiyorum o olayları

gecegozlu68 bu yorumunuza ben cevap vermeden duramayacağım.bence abarttigi yok dediklerinin hepsine katılıyorum cunku bir amac icin ugrasırken boylesine bir soru ugras yapanin gücüne gidebilir siz belki bunu ilk defa sordunuz ama bu tur sorular okadar sorulmaya baslandiki artık teoriyi gecti zaten biraz dusunurseniz mantık dışı oldugunu sizde anlarsınız

ipeksi kasım 😁😁 2020 kasımında dıkkat ettım bısey olmadı 2021 kasımda yıne yakalandım😁