Aynnkrdsm ayyy aminn aminnn insalalh canim benim neymis biz yani alttan laf sokuyo ama ben 5 para etmezmisim kari değilmişim karilik nasıl oluyo acaba 5 senedir yapamadık 😁😁

bitterdelisi24 bunların köyünde 15 yada 16 yasinda 50 milyara satiliyo canim benim beni beleşe aldı diye değersizim herhalde

versin 40 -50 milyarda görsün bakalım dünya kaç bucak inşallah 😀😀

bianne_1 aayy hiç umursamayın. Amacı zaten sizi kışkırtmak. Vurdumduymaz olun. O öyle söyledikçe gülün geçin. Yıpratmayın hiç kendinizi.

bianne_1 hangi köyün kızıymış acaba o 😂 madem o kadar övüyor bulsun diğer oğluna bir tane köy kızı. O saf salak bişey istiyo bence köy kızından ziyade. Hizmetçi gibi kullanacak her işi yapacak bir gelin lazım ona.

bianne_1 Senınkı köy kızı övüyor benımkı esımın esko sevgılılerını dogum yaomısım 3 gunluk cocuk daha gelmıs yanıma bana eskı sevgılılerı anlatıyor namıssız kadın😡 ogun bugundur sevmem sevme ıhtımalım sıfır sıfır sıfır yazarken bıle hatırladım sınır oldum bak

bianne_1 canim bu devirde köy şehirli diye birşey yok bende köyde büyüdüm ama okuduğum için bilmiyorum yani sersdir malcikiktir fln ekmek birimesini bilmiyorum mesala sadece çevirebiliyor in yazamiyorum ,köy kızları kapalı olur diye düşünüyorlar ama genel olarak açık yani ben kendim açığım bazı kızlar şehirli gibi giyinir öyle söylerler yani ben kendim merkezde oturuyorum evlendigin için ,çok boş konusuyor köylü kızı çalıştirim mantığıyla bakıyor ama devir değişti kimse kendini ezdirmez

Sept sessiz kalıyorum zaten canım bazen somurtup yüzüm düşse bide 2 dakika sonra gülüyorum ama kadin dur durak bilmiyor her an her şekilde devam edebiliyor

• Sept bunu yanıtladı.

Emommom zaten hizmetçi arıyor ben yapsamda yaranamıyorum yapmasamda. o eşek ariyo resmen zaten diyo otur diceksin oturcak kalk diyince kalkcak diye

Nur29 evet canım o zaten köle gibi kullansın istiyo açıkça söylediklerinde bu belli işini yaptırsın esekligini yaptırsın kızda a bile demeden yapsın istiyo

sessizol bacimmm oooo bunlar daha hicbisey bana neler neler diyo susuyom hep zaten sustuğum için daha fazla biniyo ya bana. konussam bi hostlesem bi daha oda sesini etmezse işte nerdeee

bianne_1 o zaman hiç hürmet etmeyin de görsün bakalım nasıl oluyormuş o işler. Eşinizin yanında da yapıyor mu aynı şeyleri?

Sept zaten eşimin yanında da siciyo ağzıma bacım çekinmez eşimden eşimde afedersin ne çeşittir bilmem atisiyolar sonra gidip konusuyo anasıyla kötü ben kaliyom yine 😖 bide bacım yapmayınca da laf soyluyo sen sanki bana ne iş yapiyon diyo nankör pislik

• Sept bunu yanıtladı.