bianne_1 Senınkı köy kızı övüyor benımkı esımın esko sevgılılerını dogum yaomısım 3 gunluk cocuk daha gelmıs yanıma bana eskı sevgılılerı anlatıyor namıssız kadın😡 ogun bugundur sevmem sevme ıhtımalım sıfır sıfır sıfır yazarken bıle hatırladım sınır oldum bak

bianne_1 canim bu devirde köy şehirli diye birşey yok bende köyde büyüdüm ama okuduğum için bilmiyorum yani sersdir malcikiktir fln ekmek birimesini bilmiyorum mesala sadece çevirebiliyor in yazamiyorum ,köy kızları kapalı olur diye düşünüyorlar ama genel olarak açık yani ben kendim açığım bazı kızlar şehirli gibi giyinir öyle söylerler yani ben kendim merkezde oturuyorum evlendigin için ,çok boş konusuyor köylü kızı çalıştirim mantığıyla bakıyor ama devir değişti kimse kendini ezdirmez

Sept sessiz kalıyorum zaten canım bazen somurtup yüzüm düşse bide 2 dakika sonra gülüyorum ama kadin dur durak bilmiyor her an her şekilde devam edebiliyor

• Sept bunu yanıtladı.

Emommom zaten hizmetçi arıyor ben yapsamda yaranamıyorum yapmasamda. o eşek ariyo resmen zaten diyo otur diceksin oturcak kalk diyince kalkcak diye

Nur29 evet canım o zaten köle gibi kullansın istiyo açıkça söylediklerinde bu belli işini yaptırsın esekligini yaptırsın kızda a bile demeden yapsın istiyo

sessizol bacimmm oooo bunlar daha hicbisey bana neler neler diyo susuyom hep zaten sustuğum için daha fazla biniyo ya bana. konussam bi hostlesem bi daha oda sesini etmezse işte nerdeee

bianne_1 o zaman hiç hürmet etmeyin de görsün bakalım nasıl oluyormuş o işler. Eşinizin yanında da yapıyor mu aynı şeyleri?

Sept zaten eşimin yanında da siciyo ağzıma bacım çekinmez eşimden eşimde afedersin ne çeşittir bilmem atisiyolar sonra gidip konusuyo anasıyla kötü ben kaliyom yine 😖 bide bacım yapmayınca da laf soyluyo sen sanki bana ne iş yapiyon diyo nankör pislik

• Sept bunu yanıtladı.

bianne_1 Normali bize denk gelmiyor 😅 Şimdi konuşmuyoruz ama duyduğum lafları bi ben bilirim 🤦🏻‍♀️

bianne_1 yapınız mı sakin yada suskun neden höstlemiyosun bu durumun sonu yok vermeyin bu hakı ona zamanla onun istediği gibi birine dönüşürsünz yapmayon bence

sessizol vallahi çok haklısın canım başlarda eşim çok bastırdı ama şimdi istesemde konuşamıyorum ben böyleyken bile neler neler diyo bide konuşsam hemen kavga ederiz tartışırız ve gündem yapar beni rezil eder bende saygı namına susuyorum ama artık alttan almicam onu o Allahin cezasını

Sept aynen vala canim artık yapmıyorum zaten bi misafiri gelince gidersem bi bulaşık falan o kadar öbür işi gücü günlük temizliğine elime surmuyom