bianne_1 o zaman hiç hürmet etmeyin de görsün bakalım nasıl oluyormuş o işler. Eşinizin yanında da yapıyor mu aynı şeyleri?

Sept zaten eşimin yanında da siciyo ağzıma bacım çekinmez eşimden eşimde afedersin ne çeşittir bilmem atisiyolar sonra gidip konusuyo anasıyla kötü ben kaliyom yine 😖 bide bacım yapmayınca da laf soyluyo sen sanki bana ne iş yapiyon diyo nankör pislik

• Sept bunu yanıtladı.

bianne_1 Normali bize denk gelmiyor 😅 Şimdi konuşmuyoruz ama duyduğum lafları bi ben bilirim 🤦🏻‍♀️

bianne_1 yapınız mı sakin yada suskun neden höstlemiyosun bu durumun sonu yok vermeyin bu hakı ona zamanla onun istediği gibi birine dönüşürsünz yapmayon bence

sessizol vallahi çok haklısın canım başlarda eşim çok bastırdı ama şimdi istesemde konuşamıyorum ben böyleyken bile neler neler diyo bide konuşsam hemen kavga ederiz tartışırız ve gündem yapar beni rezil eder bende saygı namına susuyorum ama artık alttan almicam onu o Allahin cezasını

Sept aynen vala canim artık yapmıyorum zaten bi misafiri gelince gidersem bi bulaşık falan o kadar öbür işi gücü günlük temizliğine elime surmuyom