Kızlar kaç çocuğunuz olsun isterdiniz ben elimden gelse her yıl doğurucam bir tane ama 4 taneyle noktayı koymuş bulunuyorum beşinciye ne maddi ne manevi olarak yetebileceğimi düşünmüyorum anne olmak bu dünyada ki en sevdiğim olay ya çocuklarıma bakıp bakıp gülüyorum 🙃
Çocuk sayısı
dramaqueencnm Allah’ın izniyle 1
Ben isterdim çok çocuğum olsun ama içinde bulunduğumuz devir normal değil. Maddi olarak değil de manevi olarak yetememe korkusu ve bunca kötülüğün varoluşu beni endişelendiriyor. Rabbim ömür versin bir tane oğlum var henüz 14 aylık.. 5-6 yaşına gelene kadar falan bir tane daha düşünmüyorum sonrası Allah kerim :)
dramaqueencnm 3 isterdim 😍 bakalim ilki bi olursa
- Düzenlendi
dramaqueencnm öncelikle rabbim evlatlarınızı size bağışlasın🤲🏻eşim 1 tane istiyor ben 2 tane olsun istiyorum en azından biz bu dünyadan göçüp gidince birbirine sahip çıkarlar inşallah annelik duygusu bana da benim gibi isteyen herkese de nasip olur🌺🥰🤲🏻
dramaqueencnm ben Bi 10 tane istiyordum yalan yok ama 2.yi doğurduktan sonra Bi durdum düşündüm dünya dünya değil artık diye, 3. Ye hamile kaldım o sıra🤷♀️😂 Allah gönlüme göre veriyor sanırım 🌿 benim düşüncem çocuklarımın kardeşi ne kadar çok olursa o kadar destek olurlar birbirlerine, biri hayırlı çıkmazsa diğeri çıkar ümidiyle. Allah isteyenin kucağını boş bırakmasın İnşallah 🌸
dramaqueencnm bende böyle çok olsun isterdim ama benim psikolojim ve bu zamanda maddi durumum onları istediğim gibi yetiştirmeye yetmeyebilir🙃😅
dramaqueencnm Benim de 2 tane oğlum var başka istemiyorum ama eşim ilet de bi kızımız olsun diyor ama Allah biliyor ya hiç istemiyorum . Çocuk yetiştirmek bu devir de çok zor hem maddi hem manevi . Allah herkesin yardımcısı olsun olmayanlara versin
dramaqueencnm şuanlık 3 tane 😁 norml dogum olsa 2 daha yapardm ama 2 sı sezeryan oldu sezeryandan korkuyorum bı tane daha yapsam kafi bna 😁
dramaqueencnm 1 kızım var birde oğlum olsun isterim ama 2. Çocuğa dediğiniz gibi maddi ve manevi olarak gücüm yetmeyebilir. 🥲
Mavii__ inşallah olur canım
Deleted_1 inşallah umarım en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız
Ask_hosmus ben de maddi manevi olarak ne kadar yeterse o kadar istiyordum ve şuan sınırıma varmış olduğumu hissettim
Cicilibicili yeni evlenmiş olsam ben de cesaret edemezdim şimdi 2 si kendini kurtardı sayılır 2 küçük bebeğim kaldı 🙃
123loriyy amin canım benim
Matruskaa ben hepsini sezaryenle doğurdum valla bende normal doğumdan çok korkuyorum
Kuzulkurt bu devirde gerçekten çok zor