dramaqueencnm ben Bi 10 tane istiyordum yalan yok ama 2.yi doğurduktan sonra Bi durdum düşündüm dünya dünya değil artık diye, 3. Ye hamile kaldım o sıra🤷‍♀️😂 Allah gönlüme göre veriyor sanırım 🌿 benim düşüncem çocuklarımın kardeşi ne kadar çok olursa o kadar destek olurlar birbirlerine, biri hayırlı çıkmazsa diğeri çıkar ümidiyle. Allah isteyenin kucağını boş bırakmasın İnşallah 🌸

dramaqueencnm Benim de 2 tane oğlum var başka istemiyorum ama eşim ilet de bi kızımız olsun diyor ama Allah biliyor ya hiç istemiyorum . Çocuk yetiştirmek bu devir de çok zor hem maddi hem manevi . Allah herkesin yardımcısı olsun olmayanlara versin

dramaqueencnm ya maddiyat yine halledilir ama psikolojik olarak kaldıramam. Sokağa her çıktıklarında aman bir şey olacak mı ya da her sabah haberleri izleyince yine bir hastalık çıkmış mı diye düşünmek bana kafayı yedirir 😏

dramaqueencnm bnde sezeryandan ☺️☺️ amelıyat masasına yatınca kafamı bı yan cevırırırım bn bı daha düz cevırmem anca dogumdan bır hafta sonra acarım yara bandını o sekılde acar görürüm yarayı bakamam asla 😁

dramaqueencnm o his bende de Bi anda oluştu maddi olarak değil ama Allah rıskını veriyor çocuklarınben inanıyorum buna, manevi olarak da bazen tükeniyorum ama sonuçta isteyerek yaptım, sadece dünya aleminden, girecekleri ortamdan korkuyorum

dramaqueencnm Ya sahiden mi . Ben çok şaşırıyorum mesela çok çocuk isteyenlere.
            Yorulmuyor musunuz 😂
            Benim 1 kızım var ve başka düşünmüyorum. Rabbim olmayanlara versin . Olma ihtimalini düşündükçede aklım çıkıyor 😂