Deleted_1 inşallah umarım en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız
Çocuk sayısı
Ask_hosmus ben de maddi manevi olarak ne kadar yeterse o kadar istiyordum ve şuan sınırıma varmış olduğumu hissettim
Cicilibicili yeni evlenmiş olsam ben de cesaret edemezdim şimdi 2 si kendini kurtardı sayılır 2 küçük bebeğim kaldı 🙃
123loriyy amin canım benim
Matruskaa ben hepsini sezaryenle doğurdum valla bende normal doğumdan çok korkuyorum
Kuzulkurt bu devirde gerçekten çok zor
dramaqueencnm ya maddiyat yine halledilir ama psikolojik olarak kaldıramam. Sokağa her çıktıklarında aman bir şey olacak mı ya da her sabah haberleri izleyince yine bir hastalık çıkmış mı diye düşünmek bana kafayı yedirir 😏
dramaqueencnm inşallah canım Allah razı olsun 🌺🥰🤲🏻
dramaqueencnm bnde sezeryandan ☺️☺️ amelıyat masasına yatınca kafamı bı yan cevırırırım bn bı daha düz cevırmem anca dogumdan bır hafta sonra acarım yara bandını o sekılde acar görürüm yarayı bakamam asla 😁
dramaqueencnm o his bende de Bi anda oluştu maddi olarak değil ama Allah rıskını veriyor çocuklarınben inanıyorum buna, manevi olarak da bazen tükeniyorum ama sonuçta isteyerek yaptım, sadece dünya aleminden, girecekleri ortamdan korkuyorum
dramaqueencnm Ya sahiden mi . Ben çok şaşırıyorum mesela çok çocuk isteyenlere.
Yorulmuyor musunuz 😂
Benim 1 kızım var ve başka düşünmüyorum. Rabbim olmayanlara versin . Olma ihtimalini düşündükçede aklım çıkıyor 😂
Kuzulkurt kendi başına gelince bi şekilde hallediyor insan fakat çocuğunun başına bişey gelince aynı olmuyor maalesef biz sokaktan eve girmeyen çocuklardık geceye kadar şimdi çocuklarımı evden çıkarmaya korkuyorum ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama ihtiyaç olmadığı sürece küçük çocuklarımı çıkarmıyorum diğer ikisi büyük olduğu için onları tutamıyorum artık
Matruskaa ben biraz kolaycı bir insanım sanırım normal doğumu kaldıramazdım herhalde
Ask_hosmus en büyük korkum kötü insanlarla karşılaşmaları illa ki çıkacak karşılarına fakat durumu iyi yönetebilmeleri önemli kendi gençliğimi çocuklarımda görmek istemezdim kendi ayaklarının üstünde dursunlar isterim hele ki bu devirde sapık insanlarla karşılaştıklarını düşünmek bile istemiyorum
Dolunayy ben sanırım yenidoğan kokusunu özlüyorum minicik oyuncak bebek gibi olunca dayanamıyorum çocukların bebekliğine bakıp bir tane daha yapasım geliyor mesela 🙃 bilmiyorum çocuk doğurmak hobim olabilir galiba ahahahahahs
dramaqueencnm benim hayalim hep 2 çocuktu. Bir kız bir erkek ama 2 erkek oldu peşpeşe. Kızım olmasını çok istiyorum kızı bulana kadar doğuracağım 4 e kadar yolu var 😂😂 şaka bir yana anneliği çocuk büyütmeyi çok seviyorum ama şartlar zorluyir insanı. Tek işim çocuklar olsa hiç sorun değil ama çalışan anne olmak ayrı zor hep evde olmak ayrı zor. Onlara her şeyin sağlıklısıni kalitelisini bulmak ayrı zor
BQuen benim de sanırım tek sıkıntım hem çalışıp hem çocuk bakmak çalışmasam sürekli evde olursam kafayı yerim çalışsam çocuklarıma çok vaktimi ayıramıyorum
dramaqueencnm eşim 9 cocuk istiyordu ( şaka değil gercekten, kendisi 9 kardeşler, ne kadar cok kardeş olursa o kadar destekcin olur diyor hep). Ben 3 tane istiyorum, en fazla 4 olabilir belkiiiiii 😂😂 şuan 2 cocugum var biri kız biri erkek. Eşim 9 cocuktan vazgeçti, ülke ekonomisi yüzünden yoksa bakacak durumumuz var, maddi manevi olarak. Şuan ikimizde ortak kararla 3 cocukta anlaştik. 😄 oglum 3, kızım 2 yaşında, kızım 4 yaşına geldiginde 3.yü yapar noktayi koyariz diyor eşim 😂😂
Sedaa 9 çocuğa ne maneviyat ne maddiyat ne de bedenim dayanırdı herhalde kayınvalidenizin maşallahı varmış gerçekten 🙃
dramaqueencnm gönül isterdi ki 2 olsun,ama daha 1.için ugraşırken 2.hayalini kurmayı bıraktım