dramaqueencnm 2-3 çocuğum olsun isterdim ama ülke bu haldeyken ne maddi ne manevi birşeyler katabilmek zor 1 oğlum var 2 buçuk yaşında Allahım tüm çocuklara uzun sağlıklı ömürler versin isteyen herkese nasip etsin 🙏❤️

Dolunayy senin gibiydim hayir yapmam ne 2. Çocuğu aslaa yapmam 1 yeter 2. Ci yapmam diyordumm veee 2 cocuk annesiyim suan😂 simdi alay ediyorlar noldu ya hani yapmazdin diye😂

2 kızım var 2 de oğlum olsa peşpeşe süper olur 😅 hep hayalim iki
    Kızım birbiriyle arkadaşlık yapar iki oğlum da birbiriyle. Kızlarımın arası 1.5 yaş. İkiz gibi büyüyorlar valla🥰 önceleri 1 kız 1 oğlan olsun derdim kız olunca erkeği bulana kadar 😂😂 eşim 4 kardeş ben de 8 kardeşiz o yüzden alışığız bu duruma bakalım😂

123134 benimde 2 kızım 2 oğlum var sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

dramaqueencnm büyük konuşma derler dogru diyorlarmış ne zaman büyük konustuysam oldu oğluma hamile kaldım bizim burda bi hastane var orda doğum yapmam asla onunden gecmem diyordum gittigim hastane oraya yolladi beni ve asla orda doğum yapmam dediğim hastanede doğum yaptım 😕

Aslında 1 tane dusunuyorum ama ilki erkek olursa kz olasıya cocuk yapucam ama ilki kz olursa bıdaha yapmıcam

dramaqueencnm o kadar zor bir süreçlerdeyiz ki Rabbim herkesin yardımcısı olsun. O değilde postun bilinç altıma işlemiş kendimi hamile gördüm 🤣🤣

Cansu37 hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

Blondie Ooff var ya fena s.çarım😂
          Peki şimdi ki hissiyatın ne ? İyi ki olmuş diyorsundur kesin😅

Dolunayy yorucu evet zorr aradaa yeterr diye bağırasim geliyor ama iyikide yapmışım diyorum😂😍