Çocuk sayısı
dramaqueencnm bence bu durum tamamen maddi manevi yeterliliğe bakar maddi olarak yetemiceğimizi düşündüğüm için 1 tane ama yeteceğimi bilsem 2 olurdu
2 kızım var 2 de oğlum olsa peşpeşe süper olur 😅 hep hayalim iki
Kızım birbiriyle arkadaşlık yapar iki oğlum da birbiriyle. Kızlarımın arası 1.5 yaş. İkiz gibi büyüyorlar valla🥰 önceleri 1 kız 1 oğlan olsun derdim kız olunca erkeği bulana kadar 😂😂 eşim 4 kardeş ben de 8 kardeşiz o yüzden alışığız bu duruma bakalım😂
Blondie aynı durumdayız 🙃
Slovem08 şuan olsa bende cesaret edemem
123134 benimde 2 kızım 2 oğlum var sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
dramaqueencnm büyük konuşma derler dogru diyorlarmış ne zaman büyük konustuysam oldu oğluma hamile kaldım bizim burda bi hastane var orda doğum yapmam asla onunden gecmem diyordum gittigim hastane oraya yolladi beni ve asla orda doğum yapmam dediğim hastanede doğum yaptım 😕
Aslında 1 tane dusunuyorum ama ilki erkek olursa kz olasıya cocuk yapucam ama ilki kz olursa bıdaha yapmıcam
dramaqueencnm o kadar zor bir süreçlerdeyiz ki Rabbim herkesin yardımcısı olsun. O değilde postun bilinç altıma işlemiş kendimi hamile gördüm 🤣🤣
Cansu37 hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
Slovem08 ay kız hadi hayırlısı 🙃😂
dramaqueencnm evlenmeden once esime 5 tane yapariz diyen ben simdi 1 yeter diyorum. Esim diyorki ee hani 5 tane yapiyodun sen diyo susuyorum 😅😅
dramaqueencnm bende cok cocuk istiyorum ama bu dünya p kadr kötüki ne biliyim ekonomi berbattt hem doğumum zordu gözümde büyüyor ama 4 tane isterdm
dramaqueencnm Yookk artıkkk 😅 ağzını hayra aç 😬
dramaqueencnm ıkısınıde denemıs bırı olarak ıkısıde zor acıkcası ben sadece kesık yaralara bakamıyorum o 😁
1bbby benim kaza kurşunu olduğu için hiç çocuk mevzusu vs geçmemişti allahtan 🥲
sessizol maddi ve manevi olarak ne kadarına yetiyorsa o kadar çocuğu olmalı insanın olan çocuklara oluyor sonra 🙃
Dolunayy kız hayra açıyorum işte yap gitsin ahahahhaha