Çocuk sayısı
1bbby benim kaza kurşunu olduğu için hiç çocuk mevzusu vs geçmemişti allahtan 🥲
sessizol maddi ve manevi olarak ne kadarına yetiyorsa o kadar çocuğu olmalı insanın olan çocuklara oluyor sonra 🙃
Dolunayy kız hayra açıyorum işte yap gitsin ahahahhaha
Matruskaa ben artık alıştım hem mesleğim gereği hem 4 sezaryen benle bütünleşti artık
dramaqueencnm kizce 4 tanesi de nasil kazayla oldu. Asla kinamiyorum vallahi basima gelir korkuyorum🙊
dramaqueencnm maddiyatsizliktan dolayı 1le kalacaz gibi gözüküyor rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
dramaqueencnm Sen yap 😅 bebiş seven sensin beni niye gaza getiriyorsun😂
dramaqueencnm yok kız adetim 🤣
1bbby ilki ve sonuncusu kaza kurşunuydu ortadakiler isteğimizle 🙃
sebebineydiki amin canım
Dolunayy kız 4 tane var zaten benim yaşım geçti gençecik kadınlarsınız yapın gitsin 🙃
Slovem08 bu ay olmaz diğer ay olur kız deme öyle 😂
dramaqueencnm Ben yandım hepınız yanın dıyosun he 😁 3 cocuklu bırı olarak maddı durumu gectım kafanızın kaldıracagı psıkolojınıxın dayanacagı kadar cocuk yapılmalı dıyorum😁
Matruskaa sen de 3 tane varmış kız en azından 1 2 bebeği olupta durumu olan varsa kesinlikle çocuk yapsın hepsine gaz veririm ben ahahahha
dramaqueencnm aman kizce dikkat et kendine bundan sonra bebe istemiyosan . Kaza kursunu tehlikelidir😆🙊
dramaqueencnm Yaş kaç 😊 bende genç sayılmam . 30 yaşındayım 😅
dramaqueencnm yok canım daha biri 1 yaşına girecek Rabbim olmayana nasip etsin 🤲🏻🌺
dramaqueencnm aslında üç yada dört normal ama şu zaman da 2 ideal diye düşünüyorum çevre o kadar piski anlatamam maddi bi kenara bu yüzden çok çocuk çok sorumluluk
1bbby bundan sonra yokk ben yapamamm 😂