Cansu37 Sjsjsssj aynn cok zor ya bklemk insan cok stres oluyo acaba mı acaba mı adet olcak gibi agrı sureklı snir bozucu anlıyamadım
Sjsjsssj Cansu37 erken gebelik testleri varmis adetten 7 gun oncesinde yapilan sen ondan yap istersen bi rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah canm❣
Cansu37 Sjsjsssj valla o biraz ters biri sanırım heryerde mutlaka kavga ediyor merak ettim kişiligini ama sert biri olduğu kesin 🤣🤣 dayak yemeden söyle usulca kaçalım 🤣🤣
Cansu37 Sjsjsssj bugun 8 gun var bakalım olmadı yarın denerim ama bıktım artık negatıf gormekten alasımda gelmiyo
Sjsjsssj Cansu37 valla bende oyle canm rabbim nasip ederse ogluma kardes istiyoruz 8 9 aydir her ay o negatifi gormek insanin canini cok yakiyo:(
Cansu37 Sjsjsssj evet bizde ettik 😀 ama suan iyiyiz gbi o buranın basında uyuyo heralde heryerde yorumu mutlaka var 🤣😀
Eskobar Sjsjsssj estağfirullah ne bağırması bu aralar mantığa ters gelen şeyler erör veriyor bende anlamaya çalışıyorum sadece😂
Sjsjsssj Eskobar 8 9 aydir bi umutla bekleyince oyle oluyo iste acaba olcakmi diye en ufak bi mide bulantisinda seviniyo insan oldu heralde diyerek canm ☹️
Mavii__ Sjsjsssj aynen bende ilk basta niye herkezi tersliyorsun demistim ama sonra sohbeti cok guzel iyi birisi 😂 Eskobar
Sjsjsssj Eskobar yok ben sevda degilim ilknur benim adim ilk hesabimda baya tartismistik adminler girmisti araya konuyu hatirlamiyorum suan ama😁
Eskobar Sjsjsssj biliyorum onları bende çok yaşadım o yüzden siz hayal kırıklığı yaşamayın diye şimdi hamileliğin nasıl olduğunu gördümya onlar baya kuruntuymuş