Eşlerinizle iliskileriniz planlı mi oluyor? Yoksa plansız siz her istediğinizde esiniz kırıyor mu yorgunum çocuk geç yattı diye??? Bizimki genelde çocuktan sonra planlı ve bundan hoşlanmıyorum gece bile istiyorsam uyansın istiyorum ama hep bi bahane vardır. Sizde nasıl kızlar?
Planlı mi plansız mi
Papatya12355 çocuğum yok ama hep plansız olur bebek istediğimiz için yumurtlama zamanları planlı oluyor yarında yapcaz falan diye 😂 ama baya zor oluyor planlı yapmak o an insanın canı istemiyor 😂
Sadem istemekte ziyade bi tutkusu olmuyor gbı geliyor bana
Papatya12355 çocuk olmazsa plansız olunca emin olun planlı🤣
2minikmucize sonuçta uyuyor çocuk belli bir saatte
Papatya12355 Daha gunduzden planlarız aksam yapalım dıye anca oluyor ev müsait degıl kaynanamlarla yasıyoruz cocuklardan fırsat olmuyo
Papatya12355 çocuk uyuduktan sonra plansız oluyor genelde 😂 bu iş nasıl planlı olur bilmiyorum ki bir gün öncesinden yarın işimiz var falan mı 😂
Papatya12355 daha cok plani eşim yapar aksam atesli meyvemizi yiyelim gibisinden mesaj atar gun içinde 🤣 ama plansiz olmasi daha heyecan verici bence daha çok güzel oluyo 🥰
TombulHatun Aynen gunduz konusuyoruz aksam işimiz var dıye 😁
Matruskaa ya arada olurda hep öyle olmaz ya anlık gelişmeler daha keyifli ama sende durum farklı sen şuan planlı olmak zorundasın birazda 😂😂
TombulHatun Bızde hep planlı oldu ya 😁 Istedıgım odur aslında bır anda gelışsın hersey falanda yok yanı hep öleydı kendı evımızdede
Matruskaa yaa işte her yiğidin bir yoğurt yiyişi var 😂😂
TombulHatun yok o kadar de değil 😂 sadece çocuklar Bi uyusun ben sana ne yapıcağımı iyi biliyorum deriz😂😂 üfff hiç güzel değil 😂😂😂
Matruskaa ay o daha zor kaynanamla yaşasam heralde ayda bi senede 2 olurdu
Papatya12355 2 çocuk olup üzerine hamilelik olunca biraz planlı olur, ama plansızda olur, plansız öyle hoqqqşşş😂😂😂
Papatya12355 evet cok zor kadın 12 ye kadar oturuyor yanımızda gıtmıyor fırsat yaratmak cok zor
TombulHatun aynen öyle is görüşmesine gder gbı hıc heyecanı kalmiyor
Ask_hosmus bu hafta pazartesi çarşamba cuma işimiz var diye hafta başından plan yapar mışım 😂😂😂