Eşlerinizle iliskileriniz planlı mi oluyor? Yoksa plansız siz her istediğinizde esiniz kırıyor mu yorgunum çocuk geç yattı diye??? Bizimki genelde çocuktan sonra planlı ve bundan hoşlanmıyorum gece bile istiyorsam uyansın istiyorum ama hep bi bahane vardır. Sizde nasıl kızlar?

Papatya12355 çocuğum yok ama hep plansız olur bebek istediğimiz için yumurtlama zamanları planlı oluyor yarında yapcaz falan diye 😂 ama baya zor oluyor planlı yapmak o an insanın canı istemiyor 😂

Papatya12355 daha cok plani eşim yapar aksam atesli meyvemizi yiyelim gibisinden mesaj atar gun içinde 🤣 ama plansiz olmasi daha heyecan verici bence daha çok güzel oluyo 🥰

TombulHatun Bızde hep planlı oldu ya 😁 Istedıgım odur aslında bır anda gelışsın hersey falanda yok yanı hep öleydı kendı evımızdede

TombulHatun yok o kadar de değil 😂 sadece çocuklar Bi uyusun ben sana ne yapıcağımı iyi biliyorum deriz😂😂 üfff hiç güzel değil 😂😂😂

Papatya12355 2 çocuk olup üzerine hamilelik olunca biraz planlı olur, ama plansızda olur, plansız öyle hoqqqşşş😂😂😂