TombulHatun Bızde hep planlı oldu ya 😁 Istedıgım odur aslında bır anda gelışsın hersey falanda yok yanı hep öleydı kendı evımızdede

TombulHatun yok o kadar de değil 😂 sadece çocuklar Bi uyusun ben sana ne yapıcağımı iyi biliyorum deriz😂😂 üfff hiç güzel değil 😂😂😂

Papatya12355 2 çocuk olup üzerine hamilelik olunca biraz planlı olur, ama plansızda olur, plansız öyle hoqqqşşş😂😂😂

Papatya12355 ya arada olur gündüzden mesaj filan atar mesela yada foto atar akşama kışkırtma yaparız. ama sürekli planlı olması heyecanlı olmaz

Matruskaa senin şu kaynanana sinir oluyorum he işiniz olduğu gün bana kaynananın numarasını ver arayayım teyzeeee gençlerin işi var git yat da geç oldu işlerini görsünler diyeyim 😂😂😂

TombulHatun 😭😭😭 uatnmıyor bıde sölüyor dıger eltımle oturmus önceden oda yapardı önce pnun suyunu ıstır öle bn işimi görürdğm nolcak yanı bnm oglum dıyor 😁 Anca o yatıcakta camasr makınesını falan acıyorum ses olsun dıye ahh bitmez çilem

Matruskaa tövbe arsız kız bu kadın 😂 ya bırak ne makine filan uğraşıyrsun o utanmıyorsa sen hiç utanma aslında bi kere eşin dese anne artık yat saat kaç oldu diye belki oğlundan utanır 😂