• Muhabbet
  • Kilo başım belada resmen kızlar

Kızlar artık cidden yıldım 4 5 senedir al ver al ver artık bıktım ama asla tam anlamıyla yapıp istediğim kiloya gelemiyorum hep verip tekrar alıyorum böyle bişey yaşayan var mı hanımlar bu döngüyü nasıl kırdınız

3oda1salonmide bu döngüyü asla kıramıyorum özellikle de son 2 senedir 68 69 görüp tekrar 80 e çıkıyprum asla bir düzen tutturup gidemiyorum olmuyo yapamıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz lütfen bir el atın bana

3oda1salonmide bunu diyet olarak değil de yaşan standardı haline getirirsen sağlıklı beslenmeyi o zaman kalıcı olur. Dİyet diye kasıp kilo veriyorsu sonra yemeye başlayınca hopp fazlasıyla geri geliyor. zayıfladıktan sonra abur cubur vs sağlıksız beslenir dikkat etmezsen tabi kilo alırsın herşeyden ama az az yiyeceksin. ben çok zor kilo veren bir insanım baktm uzn zamandır kendim uğraşıyorum ama olmuyor diyetisyene başlamakta buldm ben çareyi

TombulHatun ya ben online diyetisyene falan da gittim asla yapamıyorum nedense en falza 1 hafta sonrasında kendimi kaybediyorum resmen yemek yerken göxüm dönüyor ve haliyle bir süre sonra verdiğimi fazlasıyla geri alıyorum

3oda1salonmide aç kalıyorsun o zaman diyette birde online değil bence gitme imkanın varsa yüz yüze insanı daha çok gaza getiriyor ben ilk hafta 4 kilo verdim bu hafta ne olacak bakalım ama asla aç değilim he canım arada abur cubur çekmiyor mu çekiyor ama nefsime hakim olmayı biliyorum geçen pazar çok tatlı istedi canım sordum ne yapayım diye hurma ye dedi dedim kesmez beni o zaman 1 çay kaşığı ev yapımı reçel ye dedi ve o beni tatmin etti o an. yani sende canın birşey istediği zaman sağlıklı alternatif üret kendine listemin saatine uymazsam akşam acıkırsam mesel a geç saatte salatalık yiyorum cacık yiyorum çok tatlı istersen kuru kayısı hurma vs ye

TombulHatun ne güxel ya ben yüz yüze olarak devlete gittim ama onu da yapamıyorum gerçektwn artık kendimden ümidi kesip 100 kilo olma yolunda ilerlicem gibi geliyo

TombulHatun iradem resmen 0 böyle kahvaltı tabağı hazırlamak bile gelmiyo içimden Allah ne verdiyse saldırıyorum resmen spor yapmayı severdim artık onu bile istemiyor canım kilo aldıkça da daha kötüye gidiyor ya

StrongWoman ne güzel ya be Ekim gibi 68 gördüm şu a 75 im ve kendimi cidd anlamda kötü hissediyorum of of

Bende öyleyim 1verip 2 alıyorum asla azimli olamiyorum

3oda1salonmide ahh bende öyleyim ne yapacam bilmiyorum daha önce kilo verdim geri aldım öyle olunca pes ettim hiç uğraşmak istemiyorum sinir hastası oldum bu kilo yüzünden 😭

20 gün sonra

3oda1salonmide işin tek çözümü var. O da boğaza hakim olmak. 1-2 ay boğazımızı tutup zayıflayıp sonra dikkat etmeden her bulduğumuzu yersek giden kilo fazlasıyla gelir. Düzene oturtup sağlıklı beslenmeyi rutin yapmanız lazım. Yoksa istediğiniz kadar diyetisyene gidin