• Muhabbet
  • Sürekli başka kadınlara bakmak

Mavii__ ya sen hem diyosun aldatılmayı savunmuyorum hem savunuyosun once bir celişme kendinle burda bosanma siddete kabul etme diyorum genelde bundan dert yanıyolar haliyle hep öyle diyoruz baskasına bakması da aldatma bu senin ne için ne onu da anlamadım cerez mi bu senin için hem öyle diyosun hem kavga ediyorsun cozemedim madem sende ezdirmeyin diyosun o zaman niye bana satastın madem cozumsuz seyleri sende biliyosun niye bana satasıyosun bende siddete aldatmaya yapmayın diyorum o zaman benimle derdin neydi

Mavii__ hanfendi hata dediğiniz karısının yanında başka kadınlara nefis uyandırıp ayak üstü elalemin karısını kızını hayalinde becermek değildir bu arsızlık bu sapıklık bu eşine saygısızlıktır ama hata değildir evlenmek yada boşanmak zor doğru ama insanın kendine olan öz saygısını yitirip ot gibi yaşaması ruhunu kaybetmesi içindeki sevincin ölmesi daha zor yaşama sevinci ölmüş kadınlarla dolu etrafımız bakın bakalım kendilerine yada çevresindekilere bi faydası varmı yada çocuklarına
çok özür dileyerek söylüyorum böyle sizin gibi hapsoldukları hayatalara başkalarıda mahkum olsun istiyo ve bi evlilik kolay bitmez 1 kere aldattıysa bişey olmaz 1 tokat attıysa bişey olmaz nutukları veriyolar böyle kimse kimsenin altına yanlışlıkla yatmıyo kimse kimseye yanlışlıkla bakmıyo kimsenin telefonunu başkası yönetmiyor herkes gayet istekli gayet aklı başında giriyor bakıyo yatıyo ve bilinçli bilerek yapılan şeyler hatadan sayılmıyor maalesef hata yanlışlıkla yapılan şeylere denir biz kadınlar güçlü bireyler olsun diye yırtınırken sizin kimsenin ceseratini kırmaya müsvette bir hayata mahkum olmasına yol açmaya hakkınız yok.

Ruzgarin_kadini yemin ederim asagıda seni yazıyor gorunce dakikalarca bekledm ve yine yine yine haklı dogru bisey yazıcagını biliyodum yanılmadım dogruyu yanlısı hep cok güzel anlatıyosun benim demek istediklerimi en güzel dogru haliyle yazdın tam olarak bu 💯

Rouge biz başaramadıklarını başardığımız her koşulda dimdik durduğumuz için ötekileştiriliyoruz eyvallahımız yok çoğu insan istiyor ki biz sustuk o da sussun biz çekiyoruz o da çeksin herkes kendine yandaş arama peşinde burda zor hayat nutukları verenlere öyle şeyler anlatmak istiyorum ki tek söyleyeceğim ben başardıysam herkes başarsın istiyorum sadece kimse ezdirmesin kendini 😌

Ruzgarin_kadini benim de ornegim annem o da bize bunları söylüyor hatta keske o kişiyle bir saniyem bile gecmeseydi diyor zamanınız kıymetli diyor üstelik okuması bile yokken sıfırdan yaptı kimsesiz..böyle yaparak hayatları bitti yetmedi kadınların degerini bitirdiler izin veremem hata dedigine bak eğitmelisin dedigi olaya bak .kendi kabul ediyor ki bana kustugu nefret ondan. malesef bazı insanlar anca hayatları bitince anlıyor .ya cozulucek seylere bosan demiyoruz ki sanki yanlıslıkla olmus da ogret diyor. biz aldatılmayı kabul edersek siddeti kabul edersek nasıl düzelicek. bak böyle yaptılar da ne oldu duruma bak. dedigin gibi kimse kimsenin iyiliğini istemiyor ben cektiysem o da ceksin diyor ben çekmem o ceksin. kimseyi de kolay yalan yoldan ümitlendiremem düzelmeyecek biseyse düzelmicek dur ayakların üstünde dicem bunu kötülük gorup otur ezdir kendini Çek aman evlilik bu diyenleri iyilik görüyorlar. aileden ne görseler oyle gidiyor gelişmek gereken yere daha da geri gidiyoruz güclü durmak bu kadar zor olmamalı.iyiki varsın banada her kadına da ümit oluyorsun oluyosunuz umarım birgün herkes böyle olur da degiştiririz olduğumuz seviyeyi güclü ve dogrusu net olan kadınlara bayılıyorum bunu sadece bu olay için demiyorum genel olarak yorumlarını gördüğümde begenirim görüyorsundur bunun için dedigimi düsünme diye söylüyorum

Rouge evet görüyorum teşekkür ederim sende benim için her zaman yaşı küçük olsa bile ne kadar aklı başında dediğim bilinçli kadınlardan birisin sakın değişme 🥰

Ruzgarin_kadini yaa seni cok seviyorum cok ccoookkkkkkkkk ccookk teşekkür ederim hic degişmicem 🥰♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Ruzgarin_kadini Ozur dileyerek soylenecek birsey yok benim hayatimi biliyor musunuz ? Benim evliligim aldatma ve siddetten ibaret ve bosanamiyorum felan gibimi gozukuyorum ordan bakinca? Kadinlar gucsuz dursun diye ugrasiyormusum gibi gosterme hakkini kim veriyor size? Bir tek bu post icin yorum yapmadigimi defalarca soylememe ragmen sadece bu posta takilip kalmaniz da tuhaf. Korumaya calistiginiz kisi hemen hemen heryerde ben olsam bosarim yorumlariyla geliyor ve bugun artik karsiligini verdim herkeze bosanma kelimesini sakiz etmeyin dedim. Kimsenin cesaretini kirmadim kirmam da dayak yiyene bosanma otur dedigim bir yorumumu gordunmu de konusuyorsun? En ufak bir mevzu da bile bosan diyen birsuru insan var burda

Rouge bak konusmalarin birinin hayatini bilmeden yorum yapmakdan baska birsey degil , ben cekmisim oda ceksin gibi bir niyetle yazmadim, kafan almak istemiyor sadece sana laf geldigi icin bu kadar uzatmalara gittin , senin bir cok yorumlarindan biliyorum postlarina girip bakmama bile gerek yok. Sen herkeze ahlak vermekde kendini iyi saniyorsun, ama malesef daha toysun. Bir lafi kendine gore degistirip iyi rol yapiyorsun. Sana anlatmaya gitmiyecem cunku anlama egiliminde degil , hala kendi rolunun derdindesin sen

Mavii__ aslaaaa aslaaa ufak biseyde bosan boşanırım demedim o ufak postları ve bosan yorumumu goster

Mavii__ ama post sahibi sürekli başka kadınlara bakarken yakalıyorum diyor yani bu ilk değil ki emin olun sonda olmayacak aldatmak illa Yanyana koyun koyuna olacak diye bir şey değil ki gözlede aldatılır konuşarakta yazarakta benim için hepsi aynı kefede

Mavii__ bir çok posta yorumlarını gördüm Rouge nin ama hiç herşeye boşan yazıdğını görmedim gayet aklı başında cevaplar veriyor siz aldatma postuna herkese boşan deme diye kıza saydırdınız madem öyle en ufak şeye boşan diyor o zaman bekliceksin dediğin gibi bi yorumu varsa o posta yazıcaksın aldatma postunda insan hata yapabilir eğitmeliyiz yazıyorsun ve sizin görüşünüze aykırı doğruyu savunan post sahibine yol gösterici kendine gelebilmesi belki ihiyacı olan cesareti veren kıza her posta boşan yazıyorsun diye manas destanı gibi yorumlar yazıyorsun burdan bakınca bu postta savunduğunu kabullenen karşıyada bunu empoze eden biri gibi gözüküyorsunuz
                    Başarilar iyi geceler

Mavii__ ya he tamam gorduk senin evlilik anlayıısını ufak mevzunu. yine aldatmaya bosan dedim bu sana gore ufakmıs kendine sakla evlilik kriterlerini senin ufak seylere dedigin aldatılma ve siddete bosan dedm bu sana ufaksa ok konusma daha fazla

Adrienne birde sen ciktin hosgeldin , Benim yorumum o kisiyeydi her olayda bosanmayi savundugu icindi. Neden anlamak istemiyorsunuz burda birisi icini actigi zaman hep bir bosanmak kelimesi var , aldatma siddet haricinde ki konular icin diyorum hep bir bosa kelimesi var.

Mavii__ ya git göster nerde nerdeee senden daha güc verici motive edici saglam bilgiler veriyorum git o posta yaz hadi nerde gosterrrr tamam dicem hem altını dolduramıyor hem sallıyosun

Deleted_1 ya anlamiyormusunuz gercekden okumuyormusunuz yazdiklarimi ben o kisiye yorumumu yaparken sadece bu konudan bahsederek yazmadim herkeze bosanma yolunu anlatmadan once ilk oturmayi konusmayi hatadan dondurmekden bahsetmek lazim dedim. Insanlar icin ne kadar kolay bir olay oldugu zaman aaa ben bunu kendime asla yaptirmam aaa ben ezdirmem kendimi demek ben olsam bosarim ben olsam kapiya koyarim. Bu tur konusmalara konusmayi acan kisiyi de uzuyor cunku o buraya icini dokmeye geliyor. Resmen beni aldatmayi savunan siddeti savunan biri haline getirdiniz.

Mavii__ Görmek istediğinizi görüp duymak istediğinizi duyarsanız olacağı bu. Bu postta gelipte böyle şeyler yazarsan adamı savunmuş olursun. Aldatmak illa FİZİKSEL değildir, RUHENDE aldatmak diye bir şey vardır. Adam gözlerinle kızları yesin bizde konuş düzelir mi diyelim? Yazdıklarının neresinden tutsak elimizde kalıyor. Boşuna anlatıyoruz.

Mavii__ valla bacım ben seni kimse haline getirmedim neysen osun yani ben kolay kolay kimseye boşan demedim bu güne kadar ama şunu hep derim hakedene hakettiğini vereceksin