lkmelms bu kadar tatlı yazmasan vermezdim tüyomu ama neyse :)))
Yumuşak olmasını ıstıyorsan…. Yufkanı yoğurt yag karışımıyla ıslat.. bildin ıslat … bide bıgun önceden buzluha koy.. buzlu at fırına yumusacık olmazsa beni bul 😂

1bbby fan dediginiz turbo özellik mi oluyor 🙈 eğer öyleyse benim hep turboda çalışıyor🙈🙈

bitterdelisi24 ayyy çok teşekkür ederimmmm ben bu akşam yapicam bu seferlik buzluğa koymadan denesem bi dahakine buzluğa koyup deneyeyim💕 bu sırrını paylastigin için teşekkür ederim bitter delisi💕💕😇😇 umarım artık ben de muhteşem yumuşacık börekler yapabiliriimmm 🙈😂😂

lkmelms Fırından çıkınca üzerine yufka sular gibi su serpele temzibir sofra beziyle üstğnü kapat biraz bekle yumuşar sertliği 😊

lkmelms yyaa yicemm🥰😍😘ben süt bazen sodayla yapıyorum bitanem yogurt pütür oluyor sevmiyorum biraz soda onsuz yapıcaksam sadece süt sıvı yag yumurta ekliyorum üstünün kurulugunu şöyle yapmalısın yavastan pişirdin mi o sos cekti üstü kızardı altı kızardı cıkardın hemen elinle su püskürtüceksin hani sakasına elimizi yıkadıktan sonra birine püskürtürüz ya azıcık o sekilde sadece biraz daha fazla heryere olucak sekilde o puuff edicek ve hemen üstüne bez örtüceksin bekliceksin 10 dk fln sonra bak yumusacık olucak

lkmelms canim benimki dijital. Turbo ayari benimkinde varmı bilmiyorum bircok ayari var ama turbo hangisi bilmiyorum genellikle ben kek borek pogacayi 180 derecede alt ust fansiz pisiriyorum yarim saatte pisiyor masallah diyeyim🧿 acaba turbo en ust sicaklik olabilirmi bian oyle dusundum😳 bu arada firinin markasi ne kullanma kilavuzun varmi göz attinmi hic

lkmelms ya iki saat dursa da olur :) buzlu at buzlu sür
          Üstüne yumurta:) bak ben pastanede calıstım sen beni dinle kuzucum 🥰😂

lkmelms Sodayla yapabilirsin canım böreklerini.Üzerine soda dökeceksin.Ara katlarjnada yogurt sıvıyag birazda süt sür içi yumuşacık dışı çıtır çıtır oluyor👌👌

lkmelms Bak şimdi şu tarifi dene asla kuru olmayacak . Öncelikle sosunu hazırla 3 yumurta çırp üzerine bir bardak süt 1 şişe soda ,yada su soda yoksa ,yarım su bardağından biraz fazla sıvı yağ karıştır . Böreğinin en alt katı hariç her katına yedirecek şekilde sosundan yufkana dök boş kalan katlarına ama malzeme koyduğun kata dökme . Karışık anlatmamışımdır umarım😄 200 derece alt üst ayarda 50 dk pişir üzeri kızarana kadar 🌸

lkmelms böregi yaptıkdan sonra üzerine bir yumurta 4 kasık yogurt biraz sıvıyag kat karistir sos yap sür pamuk gibi olur bol bol sür

Rouge ay çok güzel tarifler ve püf noktaları aldım valla hepinize ayrı ayrı çok çok çok teşekkür ediyorummmm yoğurt yağ ve yumurta ile yaptım ilk denememi ve fanlı değil de normal alt üst ısıtmada yaptım kızlar gerçekten yumuşacık oldu ya Allahım boşuna moralimi bozmuşum bunca zaman 🙈🙈 soda ve süt ile olan tarifleri de en kısa zamanda deniycem zaten hızımı alamam her akşam yaparım büyük ihtimalle, keşke hepinize de gönderebilsemm💕💕 gerçekten çok teşekkür ederim hepinizeeee 💕💕💕 @Rouge @bitterdelisi24 @Pink-pink2 @1bbby @Yasak_elma @Dolunayy @hazanmevsimi24 @Deleted_1 🙏🙏💕💕💕💕

lkmelms Afiyet olsun canım🌸 bende hiç yoğurt ile denemedim. Birgün ben yoğurt ile deneyeyim, sende süt ile dene muhakkak 😊

lkmelms Afiyet olsun kuzum🌼🌼 sevindim senin adına🌺Yaptıkca bizi hatırlaman yeterli😘

Papatyaaa Annemden böyle öğrendim ,hiç sorgulamadım kuralı öyle demek ki 😊😄