Bencilsismanpislik canım 3 yıl olmuş artık cinsellikte birbirinizden çekinecek bir durum olmamalı ilişki istediğini ya giyinerek ya öpüş şeklinden yada iletişim yoluyla belli edebilirsin zaten cinsellikle planlı gelişen birşey olmuyor yanyana uyurken bile istekli olduğunu belirt ani gelişsin

Bencilsismanpislik Yani şöyle öncelikle o senin eşin.Nasıl başlıyorsunuz bilmiyorum ama ben genelde bu durumlarda ışıkları kapatıyorum, ya da daha mumlu loş ortam hazırlıyorum. Giyin süslen geç karsısına ve direk otur kucagına. Herşey doğaçlama gelir zaten ama kafandan pasiflik ya da yapamam vs kısmını at. Sürekli pozisyon değiştir mesela sen üste geçmiyorsan sen geç yönet. Az şaşırtıcı ol daha cok zevk alırsın

Sekerpare iste mesela üste geçince şaşırıp kalıyorum istediğim hayalimdeki gibi öpemiyorum bile, zevk almaz hoşuna gitmez diye düşünmekten bişey yapamıyorum. En iyisi o yönetsin olsun bitsin diyorum her seferinde ama asla Böyle olsun istemiyorum şaşırtmak istiyorum. Şimdi diceksiniz ki o kadar yorum yazıldı hepsine yapamıyorum diyorsun e ne istiyorsun o zaman senin yerine bizmi yapalık diceksiniz haklisiniz 😂 ama bende nasıl adım atacağımı çözemiyorum çok kafama takıyorum

Bencilsismanpislik Estağfurullah öyle bi cümle kullanılmak saygısızca olur. Siz kafanıza yapamam diye yerleştirmişsiniz ilk önce bunu atın bi. Gerekirse eşinizle bunları açık açık konusun, deyin böyle böyle. Sonra size müsaade etsin deneyin yani. Bir kere yapsanız devamı gelir emin olun. Önce rahatlatın kendinizi sonra girin olaya. Yapabilirsiniz gerçekten. Bazen hepimiz o an cok konusabiliyoruz mesela, ya da ay oram acıdı buram acıdı diyebiliyoruz. Ama hepsi olabilecek şeyler

Sekerpare kafamdan atmam lazım evet haklısınız yapacam inşallah bi şekilde bu düşüncelerden kurtulmam lazım artık kafamı çok kurcalıyor canımı sıkıyor 😞🤨 teşekkür ederim 🌼

Sekerpare dün gece cesaretimi topladım gittim bi baktım uyumuş 🤨 bu geceye sakladım o da regl oldum diye kaldı bi hafta😃 bi hafta sonra kutlarız inşallah 🌼

Sekerpare seksi bi gecelik almıştım bi seferinde üzerinden bir aydan çok geçmiştir bi türlü giyinip karşısına geçemedim inanırmısın 🤦 aldığım gün bi cesaret göstermiştim ama bak sana sürprizim var falan diye baya da beğendi ama o da şimdiye kadar hiç git giyin de gel demedi benden bekliyor herhalde her gece tamam bu gece giyinip gitcem diyorum bi terslik oluyo hevesim kırılıyor yapamıyorum umudum bi hafta sonraya artık

Bencilsismanpislik Hayır ondan bekleme ne desin adam sana 😂😂 Evet evet bitsin regl koş adamım kucagına, hiç beklemediği anca giyin, süslen gir odaya kapat ısıkları. TV izliyor bile olsa o an salona gir direk yatak odasına geçmesini bekleme

Sekerpare ya sanırım benim en büyük yanlışım bu oluyo yatak odasına gelmesini bekliyorum o da genelde benden sonra geliyor oturma odasında oturup bilgisayar başında oluyor çalışıyor falan nasıl gidip kucagina oturayim diyorum 😃 aslında bi keresinde konuşmuştuk bu konuyu küçük küçük işte ben ona sana yaklaşmak teklif etmek istiyorum ama sen hiç musait olmuyorsun hic benimle beraber yatağa gelmiyorsun ki fırsat bulayim dedi o da ne farkeder gel oturma odasında yaklaş dedi e sen bilgisayar başındasın çalışıyorsun dedim nolacak sen gelirsen tabi bırakırım işi dedi yeterki sen iste dedi ama ben yine yapamadım o zamandan beri

@“Eskobar” ay öldüm 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂

Popy_ ahhaha 😂😂bende nerden tanıdık geliyor diyorum😂😂şimdi hatırladım tamam😅