Uykulupingue ya bu konuda eşim cok sabırlı, onu anlamış oldum 😂 ben uykusuz kalinca cok sert ve sinirli oluyorum. Tam cocuklari uyutuyorum, bende uyucam, eşim yanaşmak istiyor, eşime bağırıyordum uykum var diye 😂 adamda sesini çıkarmadan arkasini döner yatardı. Cocuklar 5 -6aylik olana kadar 2 haftada bi anca iliski olurdu 😂 bende isteksizlik vardı. Ama eşim hep yanaşmak istiyordu. Bende eşimi kırmamak icin yanaşıyordum, eşim cok anlayışlı merhametli birisi. Işten gelince eğer cok yorgunsa hemen yatar uyur, sonra gece kalkar, ben uyurken cocuklara eşim bakardı. Cocuklari gece uykusuna genellikle eşim yatırır, ben cocuklari uyuturken sen duş al rahatla derdi 😂😂tabi burda niyeti başka 😂 daha ben duştan cikmadan cocuklari uyutmuş olurdu, oturma odasinin loş ışıgını açar, intenetten film açar, meyve tabagi ya da soda çerez felan ayarlar koyarmiş, başbasa vakit gecirirdik öyle. Yani aramizda hic sogukluk olmadi, eşim her zaman istekliydi, sadece bende sogukluk vardi o kadar 😂 şuan cocuklarim biri 3 diğeri 2 yaşinda, oglumu eşim uyutur, bende kızımı uyutup salonda buluşuruz 😂