• Sağlık
  • Hamilelikte kan sulandırıcı iğne

Pullubiber yok canım bana kalp damar cerrahisi uzmanı nasıl yapacağımı göstermişti ben yapamadım gerçi hep eşim yaptı iğneyi bacağının yan tarafı karışma dipten dizkapağina kadar olan bölüm 3 karış oldu diyelim tam orta nokta olacak iki parmağınla eti tutup kaldır hafif oraya yap iğneyi boşalttıktan sonra çıkart ve üstüne sadece bastır ama sakın ovalama ben doğumdan sonra 3 ay daha olmak zorunda kaldım bacağımda morarma ve kitle olmuştu 😐inşAllah anlamışsındır nereye nasıl yapacağını

Popy_ Doğumdan sonra niye kullandırıyorlar ki ya ☹️ Bacakla kasık arasına yapılıyor. Elini koyuyorsun orta parmağın geldiği yere yapıyorsun doğru mu?

Pullubiber yok yok bacağın dış tarafı yani sağ bacağınsa bacağın yan tarafı yada sol tarafı ise gene dıştan yan tarafı tam anlatamadiysam netten araştır canım benim varislerim var pıhtılaşma olduğu için 3 ay iğne kullandım senin öyle bi sıkıntın yoksa vermez doktor

Pullubiber 24 idi ama benim karnım büyüktü. Doktora endişemi anlattığımda güldü. Bebeğe gitmez falan dedi. Zaten iğnenin ucu kucuk ya. Kuzenim son iki hafta kalana kadar göbeğinden yaptı.

Pullubiber aradaki 10 gün fark önemli bi fark değildi 3 haftayı aşsa sıkıntı demişti doktorum 2775 doğdu evet çok zayıftı yavrum ama çok çabuk toparlıyorlar doğar doğmaz.

Ferideperide Cumartesi günü tekrar gittim bu sefer hepsi uyumlu çıktı kilosu da normal dedi doktor kafam karıştı hala iğneye devam ama

Pullubiber devam et en iyisi benimde bazen gününü yakalar bazen dahada arası açılırdı. Canını sıkma sakın kan sulandırıcı iyidir bebeğin beslenemeyip küçük kalıyorsa o iğne biraz kilo aldırır bide kaşar muz ye onlar kilo aldırır. Bide mümkün olduğunca stese girme bu süreçte benim canımı sıkan çok şey olmuştu zaten ondan bu duruma düşmüştük erken doğum riski oluyo birde doğumdan sonra bebek biraz zorlayabiliyor anne karnında stresli olduğu için.

Ferideperide hiç stres yapmamaya çalışıyorum kimse anlatmadım Bu durumu sürekli sormasınlar diye zaten sadece burdan yazdım fikir edinmek için. İnşallah böyle düzenli giderde son 2 ay kaldı dayanacak artık iğnelere