yinehamile35 bacim ben sana giydirmedim , ama adama pavlov ve kopegi deneyindeki gibi davraniyorsun yani…
Eşime cinsel ceza verdim,yapmıyorum😎
SeydaSakarya herkes haklıysa kim haksız burda 😂 bence en iyisi karışmamak. İsteyen boklu boklu yapsın seksini 😂 sonra oturup temizlerler bize ne kız 😂
Emommom sen de bi karar ver hem hayal dünyam geniş diyorsun hem de hayal kurmadım diyorsun 😂 biz sapkınlık seviyoruz 😂
SeydaSakarya kısa süreliğine yaptım öyle bir deney napim 😂
yinehamile35 her şey olabilir her an 😂 belli zaten sapkın sevdiğiniz. Yoksa o kadar adamla her bokluğu yiyip üstüne bide kocanla boklu boklu niye yapacaksın. Fantezi dünyanız rengarenkse demek ki 😂
yinehamile35 yani tamamen noktasi virgulune hatirlamam imkanli mi sence bacim , hatirladigim buydu ve herkesin aklinda kalan tek seyde bu…
Emommom yavrum zihninin temiz olmadığı belli de bok benim makat benim koca benim zihin benim zevk benim çok da takma sen 😂
Emommom yani oncesinde lavma yapiyorsa temiz olabilir… Ama yapiyor mu bilemem
Emommom evet senin hayal dünyandan daha geniş bir fantezi dünyam olduğu kesin naparsın 😂😂
yinehamile35 ne takcam kız isterseniz birbirinizin üstüne sıçın bana ne 😂 zihnim belki pistir ama sizinki kadar değil 😂
SeydaSakarya ergenlerle ergen olmak benim işim 😂
SeydaSakarya kâr mı eder sence ne haldedir orası kim bilir 😂
yinehamile35 ay çok şükür böyle fantezilerimiz olmadığı için 😂
Emommom hem bana ne diyip hem sürekli kocamla cinsel hayatımı merak etmen ve o konu hakkında yazmadan duramaman takıntısız ve çok temiz bir zihnin olduğunu gösteriyor 😂😂😂
Emommom vahh vahhh çok şey kaçırıyorsun hayat çok kısa 😂😂
SeydaSakarya pekii 😂👍🏻
yinehamile35 renk katıyorum işte 😂 bundan sonraki cinsel hayatınızda başarılar diliyorum 😂 genişleyen yerleriniz ve hayal dünyanız umarım daha fazla genişlemez diyip iyi dileklerimi sunuyor ve iyi geceler diliyorum 😂
Emommom çok günah alıyorsun haberin ola 👍🏻😂
yinehamile35 sen Totodan vermeye devam et hayat kısa diye biz böyle iyiyiz almayalım 😂
Emommom iyi dileklerin için sağol tatlım senle atışmak güzeldi iyi geceler 😂