Fairytaleee ben de 34 yaşımdayım, 13 yıllık evliyim. Erken evlenenlerdenim.😊 12 ve 8 yaşında iki kızım , 2 yaşına girecek bir oğlum var. Şu an ev hanımıyım. Oğlanın kreş yaşına gelmesini bekliyorum çalışmak için. Gümüşhaniyim. Kocaeli’nde yaşıyorum.
💋Tanışalım kızçelerr 💋
Sedaa sana bişey sorabilir miyim? Görsel sanatlar öğretmeni olduğunu yazmışsın. Benim büyük kızımın da resme çok ilgisi var. Güzel sanatlar lisesine hazırlanmak istiyor. Resim öğretmeni olursa, bu branşın atamaları ne durumda? Mesela benim kuzenim de edebiyat öğretmeni ama bir türlü atanamadi. O yüzden öğretmen olmasını pek istemiyorum. Ama yanlış mı düşünüyorum acaba?
Fratesra-00 ben de Edirne’de okudum. Okurken hiç sevmezdim ama şimdi çok özledim edirneyi 🤩
Badiss İzmir’den var mıdır diye bakiniyordum 😄
Rengarenk merhaba canım. Resme ilgisi olmasina sevindim ☺ ben güzel sanatlar lisesini okumadım. Meslek lisesi okudum. Ama lisedeyken 3 sene boyunca resim kursuna gittim. Resim kursuna gitmemi öğretmenim istemişti. Ben aslında anaokul öğretmeni olmak istiyordum, ama resim yetenegimi öğretmenim fark etmiş ve bana kesinlikle resime yönel dedi, cok yeteneklisin demişti. Girdigin bütün sınavları kazanirsin kesin dedi. (Resim yetenegim vardi, ama elim biraz yavaştı, üniversite yetenek sınavlari süresi kısa olduğu icin elimi hızlandırmak için resim kursuna gittim.) 5 şehirde yetenek sınavina girdim ve hepsini kazandim, ama ailemin oldugu şehirde üniyi okudum. Atama puanları genelde 70 ile başlıyor. Ben üni bitince 2018 de kpss ye girdim ama hic hazirlanmadan girdim. Hem de oğluma hamileydim. 58 puan aldim. Ama 69 puanla arkadaşim atanmıştı. Sınava katılım sayısına göre bazen 68 puana kadar düşüyor atama durumları. Geçen sene 70 puanla 2 arkadaşim daha atandi. 😊 tabi ne kadar cok yüksek puan alirsan o kadar erken atanirsın. 😊 yani ataması öyle cok zor bi branş değil. Yeterki puanin yüksek olsun. En geç 4 sene içinde atanırsın. Ben 2018 de kpss ye girdim. Bi daha girmedim 😂 seneye tekrar girecem. Şimdiden çalişmaya başladim.
Bu sene atama puanlari yükselmiş ne yazık ki, en düşük atama puani 75 😏 80 alsam iyi, hemen atanırım bende inşallah 🙂 kızın kaç yaşında bu arada ,sormayı unuttum canım,
Gokkusagim yaaa neresinden 🤭
Fairytaleee selam ben de 26 yaşındayim 2 senelik evliyim ve 10 aylık oğlum var Kocaeli’nde oturuyorum banka sigorta mezunuyum ama çalışmıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ✌🏼✌🏼
Fairytaleee ben papatya gelin 27 yaşındayım 1.5 senedir evliyim Kocaeli’den yarışmaya katılıyorum 😂
Ben Rabiya
26 yaşındayım
3 yıllık evliyim
İki kızım var biri 2 yaşında diğeri 1 aylık
Hollanda’da doğdum
Kayseride yaşıyorum
Ana sınıf öğretmeniyim 🌸
Sedaa kızım 7. Sınıfa geçti. Şu an belediyemizin verdiği bir resim kursuna gidiyor. Kış döneminde gitmesi için de bir kursa kayıt yaptircam, formlarını aldım daha doldurmadim. Yeteneği de var hevesi de . Çok seviyor. Sadece işlenmesi lazım. Okulunda bir görsel sanatlar öğretmeni geçen sene 4 öğrenciyi güzel sanatlar için hazırladı. Hepsi de kazandı. Bu yıl okullar açılınca öğretmeniyle konuşup benim kızımı da hazırlamasını rica etcem. Zaten her sene yetenekli öğrencileri hazirliyormus. Bakalım artık inşallah olur. Atama puanları çok da yüksek gelmedi bana. Tabi eğer o zamana kadar daha da yukselmezse😊
Badiss başarılar diliyoruz 😂🙈
Fratesra-00 memnun oldum 🥰
Telvesizkahve vayy Urfa’nın neresinden 🥰
Slovem08 bende üniye açıktan devam etmeyi düşünüyorum 🤔
Aysenur_ozbay maşallah tanıştığımıza memnun oldum çıtır ve 2 çocuklu bir anne 💋🥰
Rengarenk memnun oldum tanıştığımıza herhalde aramızda büyükleri sensin bize bir abla çıktı 🙈
Ecivicivokke teşekkür ediyoruz memnun oldum ❤️
Papatyagelin01 başarılar diliyoruz 😂💋
Rabiyak maşallah çıtır bir anne ve iki çocuk 🥰💋