• Muhabbet
  • 💋Tanışalım kızçelerr 💋

Fairytaleee selam ben de 26 yaşındayim 2 senelik evliyim ve 10 aylık oğlum var Kocaeli’nde oturuyorum banka sigorta mezunuyum ama çalışmıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ✌🏼✌🏼

Ben Rabiya
    26 yaşındayım
    3 yıllık evliyim
    İki kızım var biri 2 yaşında diğeri 1 aylık
    Hollanda’da doğdum
    Kayseride yaşıyorum
    Ana sınıf öğretmeniyim 🌸

Sedaa kızım 7. Sınıfa geçti. Şu an belediyemizin verdiği bir resim kursuna gidiyor. Kış döneminde gitmesi için de bir kursa kayıt yaptircam, formlarını aldım daha doldurmadim. Yeteneği de var hevesi de . Çok seviyor. Sadece işlenmesi lazım. Okulunda bir görsel sanatlar öğretmeni geçen sene 4 öğrenciyi güzel sanatlar için hazırladı. Hepsi de kazandı. Bu yıl okullar açılınca öğretmeniyle konuşup benim kızımı da hazırlamasını rica etcem. Zaten her sene yetenekli öğrencileri hazirliyormus. Bakalım artık inşallah olur. Atama puanları çok da yüksek gelmedi bana. Tabi eğer o zamana kadar daha da yukselmezse😊

Rengarenk maşallah canım ☺yeteneği de varmış ne güzel 😊 kursa gitmesi ona çok şey katacaktır emin ol. Öğretmeniyle de konuşursan o da yardımcı olacaktir zaten. 😊 bana da lise ögretmenim yardimci olmuştu. 😃

Rengarenk memnun oldum tanıştığımıza herhalde aramızda büyükleri sensin bize bir abla çıktı 🙈