Dolunayy ay ben bi kere ertesi gün hapı içtim . İçmez olaydım
Burdakilerin beni anlayacgini düşünüyorum 🤔🤔😥
Polyannacilik kıt akilli zır cahil diyince arkadaş sorun olmuyor benim yorumum mu sorun oluyor acaba postuma yazdığı yorumu okuyun bi isterseniz hakkima giriyosunuz suan.
Cicekliperde Neden, ne oldu ?
- Düzenlendi
ZRaporu hııı ayna ayna 😂😂 Allah seni güldürsün bugün çok güldüm yorumlarına 😂
ZRaporu tersinden kalktın galiba bugun 🔥😂😅
TombulHatun ben de güldüm valla kendime ehehe 😁 hep gülelim 😍😇
bitterdelisi24 o kadar ters değilim kız 😅 regl etkisi diyelim 🤘🏻😬😋😁
Dolunayy bir ayda üç kez regl oldum. Sonra düzene girmedi ki benim hiç gecikmezdi ya da erken olmazdı. Bı ay düzeldi gibi daha
Cicekliperde Evet canım yan etkilerinde fazla kanamaya sebebiyet verdiğini söyledi doktor . Benimde kan değerlerim düşük . Regl dönemimde bile öyle fazla geldiği durumlarda baş dönmesi yaşıyorum.
ZRaporu her zaman da yerınde konuşursun 👍❤️ Devam :)
Dolunayy ben de bayağı zor günler geçirdim. İyi ki almamışsın
- Düzenlendi
ZRaporu 😂😂
Queen_Mommm bende gördüm 🤣
Fazla ilaç içersen böyle zırvalarsın işte😂
efuliimm madem hamile kalmaktan bu kadar korkuyorsunuz 5 dakikalık zevkiniz için ne diye korunmadan ilişki yaşıyorsunuz ? Korunarak dahi olduğu zaman risk var hep. Hiç bir yöntem %100 koruma sağlamazlar siz korunmadan gaza geldim diye ilişkiye giriyorsunuz. Sonra da hamile kalır mıyım diye tribe giriyorsunuz. Nakitim yok ertesi gün hapı alamam ne demek ? O zaman korunacaktınız. Saçma sapan internette yazan her şeye inanıyorsunuz. 4 ilaç yerine 10 ilaç yazda hepsini içecek misiniz ? Şaka gibisiniz cidden.