- Düzenlendi
minionss böyle bir posta sakin cevap vermek ne mümkün git sen evde ne sebze varsa sok
minionss böyle bir posta sakin cevap vermek ne mümkün git sen evde ne sebze varsa sok
Sevdalugunhicsarmadi hadi canım ikile gelme bidaha postlarıma
Sevdalugunhicsarmadi sorun sende bence gayet insan gibi yorum yapanlar var burada sen dön kendi uslubuna bak
Sevdalugunhicsarmadi bu efsane fikrlerni kendine sakla cahil seni
minionss senin kafada sapıkça fantezileri olan kadınlar demekki onlar da
Sevdalugunhicsarmadi fanteziyi ortaya atan ben değildim ay sen ne anlamaz bi insansın ya defol git şurdan
minionss senin de hoşuna gitmiş ki kabul ettin
Sevdalugunhicsarmadi şuan kendimi o kadar zor tutuyorum ki seviyene inmeyeceğim defollllll
minionss ay çok korktum senin seviyen ortada daha ne kadar alcaltabilirsin ki kendini
Sevdalugunhicsarmadi sayfana baktım da içinde bitmeyen hırs ve öfkeni döküyorsun buralarda sen herkesle tartışmaya girmişsin sorunların neyse hastalerde ücretsiz tedavi merkezleri var senin için tavsiye ederim acıdım sana şuan cevap bile vermem artık 😂
minionss linç etmiyorum. Doğru olanı söylüyorum. Demek ki sapıkça fantezileriniz var. Rahatsız olduysanız baştan buna müsade etmezdiniz. Eşiniz böyle bişey istemiş kafasında böyle bir fantezi kurmuş olabilir. Elinde salatalıkla gelince hayırdır diyemeyip gelip burda bize mi atar yapıyorsunuz ? Vajinanın ne kadar genişlediğini nasıl bir yapıya sahip olduğunu sizden çok daha iyi biliyorum. Siz bir ya da iki tane doğurmuş olabilirsiniz. Ama ben bizzat o doğuranları doğurtmuş sonrasındaki süreçleri de takip etmiş biri olarak yapıyorum bu yorumu. Hem salatalığın hemde penisin girebileceği kadar büyümez o delik. Bahsettiğiniz kadar geniş olması için kaç tane doğurmak ve ne kadar yırtılmak lazım. Ha böyle salatalığı soktuğunuz gibi her elinize geçeni birlikte sokup vajinayı mağara yaptıysanız bilemem tabi. Ayrıca istediğim posta da istediğim yorumu yazarım. Bu saçma sapan şeyi burda anlatırken eleştiri alacağınızı da biliyor olmanız gerekirdi. Bir zahmet aldığınız kötü yorumlarda zorunuza gitmesin. Burda bizi kovana kadar da saçma sapan fanteziler kurup sizi salatalıkla şey eden kocanıza karşı gelseydiniz bir zahmet.
Emommom hay ağzina sağlık ayakta alkışlıyorum seni 👏
Emommom İlki olarak Vajina aslında kas ve bağ dokudan oluşan ortalama 8-10 cm’lik bir kanaldır. Ortalama 8-10 cm olmakla birlikte çok geniş bir esneyebilme ve uzayabilme kapasitesine sahiptir; bu da ilişki esnasında her boyutta penisi içine alabilmesini, doğum esnasında bebeğin rahatlıkla çıkabilmesini sağlar. Cinsel ilişki esnasında salınan bazı hormonlarla bu esneyebilme kapasitesi de iyice artmaktadır.
Geri kalan kısma yorum yapamıcam zaten kendini kötü hissettiğini belirtmiş eşiyle konuşmalı ha salatalık olayı tamamen saçmalık çünkü sağlık sorunlarına yol açabilir vibratör dildo vs gibi şeyler tercih edebilir iki tarafta kabul ediyorsa 🤷♀️diyeceklerim bu kadar
Sevdalugunhicsarmadi sen kocanla hiç seks yapmıyorsun demi senin kafana göre tüm kadınlar seks oyıncağı olmuş bi sen normalsin
Laf konuştu balkabağı 😒😒😒
minionss linçlenecek bir konu değil tabi ki ama o beden senin. Evlendik diye mal gibi kullanmasınlar insanı şu koca milleti.. Bütün heyecanını seninle yaşamak istemesi güzel ama salatalık ne ya. Keşke söyleseydin direkt erken boşaldığını düşünüyorsa çözümü salatalık değil. Bi doktora git en kötü eczaneye git aradığını bulursun deseydin . Kendini kötü hissetmeye devam ediyorsan istemiyorsun bu tarz bi ilişki. İkinizin de mutlu olacağı şeyleri yapmaktan ve söylemekten çekinme.
Ruzgarin_kadini her yorumuma çok bilmiş gibi yorum yapma hatta sen hiç yorum yapma çünku herşeyin en iyisini en doğrusunu Kendi biliyomus gibi yorum yapanlardan hazetmiyorum anladin mi ?
Ruzgarin_kadini seks yapıyorum tabi ki ama böyle sapıkça değil seksin de bir adabı vardır
Sevdalugunhicsarmadi kadın rahatsız olduğunu kendini kötü hissettiğini söylemiş. Üslubun her zamanki gibi hiç hoş değil.
Sevdalugunhicsarmadi doğru söylüyor zaten. Bir sen mi doğru söylüyorsun.