_Mandela_ Olgun bir insan olsaydınız o an başkasına rezil olmamak adına planı bozmayıp eve geldikten sonra eşinize yaptığı yalnışı dile getirirdiniz.Bu şekilde sorununuzu siz hariç insanlara da yansıtmış oldunuz .Postu akıl almaya açmışsınız ama öfkenizi sinirinizi kusmak için gibime geldi doğruyu söyleyen herkese bi laf etmişsiniz.Eşinizin yaptığı asla savunulur bir yanı yok her neyse .Mandanızla mutluluklar

sevimsizpandaaa ay aynen öyle ya tek dediğim neden bana söylemedin o kadar uğraştım mutfakta bu sıcakta ocak başında işiniz yoğunluğundan dolayı stresli şu ara normalde yapmayacağı şekilde davranıyor bir kaç haftaya yakındır böyle üstüne gitmiyim dedikçe bu hale geldi ben de dayanamadım artık. Karşımda biri bana bağırırken de olgunluk gösteremem ki.

_Mandela_ gerçekten okurken yani yoruldum ortada ne varki .. benım esımde dun arkdasm aradı gıdelımmı dedi tamam dedım son dakka gittik .. tek basına göndermıssın karsı tarafa da ayıp olmuş

_Mandela_ haklısın kocana hakaret etmem yanlış olmuş karısını eve kitleyen bir erkeğe adamsın demem lazımdı. Bu kocalarınızı madem bu kadar seviyorsunuz burada şikayet edince bizde size yapılana sinir olduğunuz halde böyle yazıyorsak siz neden o kocalarınıza birden aşık oluyorsunuz ben de bunu anlamıyorum.

_Mandela_ Evlilik zamanla oturan bir şey. Öyle kavgalar ettim ki evliliğin ilk senelerinde. Hepsinin ne kadar boş ve zamanımı çalan kavgalar olduğunu şimdi anlıyorum. Olgunluktan kastım da buydu.

Herkese eşinizi savunmusunuz cok yoruldugu icin stresli demissiniz ,cok ta takmayin stresten kilitlemistir sizi. Esinizin stresli haline son anda planlarini size anlatmasina alışın ve sikayet etmeyin😌 tavsiyem bu.

_Mandela_ ufacık bir şey yüzünden gününüz zehir olmuş. Üzüldüm. İkiniz de hatalısınız bana göre. Yapılan planı eşe söylememek yanlış. Bundan bu kadar kavga çıkarmak yanlış. Ben gelmicem diyip eşinizi yalnız göndermek çok yanlış. Nerden tutsam elimde kalır. Herkes sizin kavga ettiğinizi biliyor şu an.

bitterdelisi24 işte sorun orda ban gidelim mi demiyor sob dakika arayıp şuraya gidiyoruz hazırlan hayatım diyor bir kaç haftadır uyarmama rağmen buna devam ediyor bu gün de sabah beni uyandırırsın diye söylemedim dedi ben de haber vermen lazım ben iki saattir kahvaltı hazırlıyorum boşuna o kadar şey hazırladım dedim birden parladı kavga ettik işte

Anilla ben kimseye laf atmadım ya da olayı savunmadim kimse bana ya da eşime hakaret edemez ve elestiremez dedim olayı elbette konuşmak ve yardım almak için anlattım. Ama saygı çerçevesinde olması gereken bir şeyi bu şekilde lanse etmeleri ve etmeniz yanlış o cümlenin sonuna koyduğunuz cümle de sizin olgunluğunuzu gayet ortaya çıkarıyor benzetme nedir diye girip google araması yapmanızı tavsiye ederim

_Mandela_ zaman zaman oluyo malesef işte ama gene de gitseydın başkalarına yansıtmanız iyi olmamıs .. millet konuscak dedıkodu arıyor zaten

ZRaporu ben kocama hakaret etmedim burada ben varken ve bunu ben dahi kocama söylemiyorsam hiç tanımadığım birinin yapmasına da kusura bakmayın ama izin vermem. Bu hakkı size kimse veremez ha beni aldatmış veya bana şiddet uygulamış olsaydı evet burada yerden yere vurabilirdik hep birlikte ama benim sorunum burada olaya çözüm aramak üçüncü kişiden konuyla ilgili görüş almaktı. Ne siz ne de bir başkası bu güne kadar burada kimseyle küfürlü argolu hakaretli bir söylem içine girmedim girmem de çünkü herkes haddini bilmeli ben biliyorum ona göre davranıyorum siz de öyle yapın mümkünse. Ben mahalle ağzıyla kavga edebileceğiniz biri değilim.. iyi günler :)

_Mandela_ bence haklısın. Sürekli yapılan birşeymiş ilk değil. Haliyle patlaşmışsın. Hep beraber plan yapıp sana söylenmemesi ne saçma eşin kendini değiştirsin biraz kapı kitlemek ne ya cok üzüldüm adınıza

Sept evet öyle sakin kafayla düşününce ben de üzüldüm ama o an olan oldu zaten geri geldi konuştuk. O kafayla gidersin diye aklıma bu geldi kilitledim sakinleşip konuşalım istedim dedi zaten o da kahvaltıya gitmemiş karşıda kuzenleri var gidip orada oturmuş sakinlesmis

Nefedukaa benim bu duruma gelmem için cidden sınıra gelmem gerekiyor o da biliyor bunu çıkıp gidersin diye yaptım evde dursam kavga devam edecekti öylece gitsem çıkıp giderdin sakinleşelim istedim dedi kuzenlerinde oturmuş o da sakinlesmeyi beklemiş

bitterdelisi24 sürekli olunca sanırım her plana uyacağımı sanıyor diye düşünüp o an gitmiycem dedim ben gitmeyince o da gitmemiş zaten ama evet bayağı konuşacaklar bunu

_Mandela_ tartışma ve tepki vermeniz sizce aşırı saçma değilmi demekki eşiniz sizin onu öyle durumlar da erken kaldırmanız dan bıkmış olacak ki size söylememiş biraz da sorunları kendimde arardim bu kadar büyütülecek birşey değil

Monimom sizce bana aşkım yarın böyle bir plan var ama öğlen gibi gidicez beni sabah kaldirmasan arkadaşların aramasını beklesen olur mu diye haber verip uyarsa böyle bir sıkıntıya girilir mi?
                      Ve evet normalde esimi erken kaldırıyorum çünkü gitmesi gereken bir işi var 😂
                      Tartışmayı da benim mutfakta sıcakta kahvti hazırlamaya uğraştığımı söylemem çıkardı yani ilk cümlem oydu ve daha sonra bana neden söylemedin dedim ve o da erken uyandırma diye dedi ben de bunu iyice huy haline getirdiğini ve uzun zamandır plan yaparken bana sormadan beni dahil ettiğini uyarmama rağmen devam ettiğini söyledim sonra da bağırıp çağırmaya başladı sonra da ben bağırmaya başladım oda çıkıp gitti giderken kapıyı kilitlemiş ve karşıda kuzenleri var oraya gitmiş sonra da mesaj attı sakinledin mi gelebilir miyim diye gel dedim özür dilerim ama öylece gitsem çıkıp gidersin diye korktum kalsam daha çok kavga edecektik dedi