Kilo vermek için neler yapıyorsunuz 🥰
Mujahide_esved günde iki üç kez türk kahvesi iç tok tutar ve günde bikere beslen, mesela ya güzel bi kahvaltı yada akşam yemeği. baktın acıktın kahve iç, yoğurt yada bi yumurta. ekmeğide kesmen lazım. ben böyle bi ayda 10 kilo verdim ayrıca sporsuz, keşke spor yapsam daha çok veririm 😕
Sevgiii bu biraz sağlıksız bir kilo verme biçimi ama günde 3 4 kahveyi her bünye kaldıramaz
- Düzenlendi
@TombulHatun @Rouge İştah açıp hızlı kilo aldırıcı tarifleriniz warsa faydalanalım onlardan da 🤭 Benimde +7 kiloya ihtiyacım waarrr acil🙈😁
TombulHatun hahahaha müsait olamadım bir türlü olayım yazıcam
Sevgiii maşallah🥰
Banuuu küfür eder gibi kilo vermeye çalışan insana sorulacak en son soru 😀😀
- Düzenlendi
Mujahide_esved diyetteyim sana listemi atıyım istersen bi dene 62 kilodan 56.5 düştüm 2 ayda.
1.5 kilom kaldı hedef 55 bu hafta yaptığım liste baya işe yaradı 1 kilo verdim bu hafta diyetisyenle yapıyorum ben
sosyolog1kadin ay çok iyi olur valla çok dua ederim 🥰
- Düzenlendi
Mujahide_esved Sade kahve(içine 1 çk Hindistan cevizi yağı konulabilir) + 2 bardak su + 1 kuru kayısı
Sabah:
Yeşil çay + 1 yumurta + 1 dilim beyaz peynir veya 2 yk lor peyniri + 7-8 zeytin + domates, salatalık, yeşillik, biber + ½ dilim ekmek .
Ara:
Sade kahve + 2 kare bitter çikolata
Ara:
3 yk yoğurt + 1 çk pul biber + sumak + çörekotunu karıştırın + 1 porsiyon meyve VEYA
1 bardak ayran + 3 altınbaşak bisküvi
Akşam:
1 gün: 6 yk kurubaklagil + 1 kase yoğurt + 1 dilim ekmek veya 3 yk pilav + domates, salatalık
2 gün: 120 gr et/tavuk/balık + salata + 1 bardak ayran + 1 dilim ekmek veya 3 yk pilav
1 gün: 6 yk haşlanmış nohutu baharatlayıp fırınlayın + üzerine 1 kase sarımsaklı yoğurt dökün + Bol salata
1 gün: Fırında sebze (1 yk yağ ve baharatlarla harmanlayın, fırınlayın) (patates 4-5 dilim olur) + 1 kase sarımsaklı yoğurt + bol salata
Ara:
Benim demlettiğim çay + 2 ceviz veya 1 yk kadar kabak çekirdeği
NOTLAR:
Günde 2,5 lt su içilecek.
Akşam yarım lt kaynar suya: Bir tutam kiraz sapı + 1 çubuk tarçın + 1 tk mate + 1 tk rezene + 1 dilim limonu 10 dk demleyip için.
Haftada 4 kez 45 dk yürüyüş veya Leslie mile 1 yapılsın.
Çayı ben çoğu zman yapmıyorum😂bunu 5 gün yaptım bide 2 günlük detoks listesi var onuda atıyım
Mujahide_esved 5 gün diğer listeyi yap önce sonra 2 gün bunu
Son 2 gün:
Sabah:
Yeşil çay + 1 dilim beyaz peynir + közlenmiş biber, domates + 2 ceviz
Ara:
Sade kahve + 2 ceviz
Öğle:
3 yk haşlanmış yeşil mercimek + 1 kase yoğurt + 1 çk pul biber + sumak ile karıştırın
Ara:
Yeşil çay + 10 çiğ badem/fındık
Akşam:
3 yk haşlanmış tavuk ile salata bol salata + 1 bardak ayran
Ara:
Bitki çayı + 1 porsiyon meyve
sosyolog1kadin bende akşamdan 1 lt suya 1 yeşil elma 1 limon 1 çubuk tarçın 3 tane karabiber 1 tutam kiraz sapı 1 çay k. Biberiye 1 tutam mısır püskülü 5 dk kaynatp sabah soğuk soğuk içiyorum yağdan 1 kilo vermişim bu hafta 😁
TombulHatun bende bu hafta 1 kilo vermişim ama çayı hiç yapmadım erindim 😃bana diyetisyen verdi bu çay tarifini aslında açlığı önlüyor o yönden iyi
Hanımlar selamlar konu tam da ilgi alanım ve işim 💚 Kilo alma, kilo verme konusunda yardımcı olabilirim. Beslenme koçuyum😊
sosyolog1kadin banada diyetisyen verdi evet gerçekten önlüyor açlığı 😀
TombulHatun biliyorlar bu işi ya😃