TombulHatun haha kız bu taktik niye benim aklıma gelmedi bende kapalı tutayım 😂😂offf be öyle bir anlatttın ki sarma yapasım geldi sabah sabah 🤤 bu hafta 1 kilo vermişim çok mutluyum zaten 🤩

sosyolog1kadin bende bende daha yolum çok uzun 1 1 gitse bile ne mutlu bize 😂 Boşver sarma neymiş yumurta haşla yapmadıysan bol yeşillikli yeşilçaylı kahvaltını yap ben ara öğün yeşilçay içiyorum şimdi 😂😂

TombulHatun haha aynen kuzum ama haftada 1 gün serbest öğün istediğimi yiyorum 😂yoksa diyetteyken hergün yeşil çay 1 dilim beyaz peynir yumurta pek sevmem arada yerim zeytin salatalık domates 😃ekmek yemiyorum bile artık

sosyolog1kadin Ne demek 1 gün serbest hemen diyetisyeni mi arıyorum banada 1 gün izin versin banane 😂 Bu hafta aşure yapıcam yerim ona göre dedim diyetisyene bana da getir o zaman diyor 😂😂

TombulHatun ahaha valla benim diyetisyen öyle 1 hafta sonra tartılıyorum tartıldığım gün serbest öğün diyet bozmamak ve diyet bitince bütün yemeklere saldırmamak için 😃haha iyiymiş senin diyetisyen. Bende 1 kere ağlayan pasta yapmıştım 2 dilim yedim söyleyince de kendi yapan ağlamaz demişti 😂😂😂

sosyolog1kadin ahahaha ya bak tartı gününün serbest olması çok mantıklı bir sonraki tartı gününe kadar kaçamak olmadığı için çok mantıklı bu teklifi diyetisyenime sunmam lazım 😂😂

Mujahide_esved sağlıklı öğünler protein ağırlıklı beslenme karbonhidrattan uzak durarak ve hafif egzersiz yaparak kilo verileceği kanaatindeyim aç kalmayın ara öğünleriniz olsun yoğurt, kuruyemiş salata gibi yeşil çay için paket gıdalardan Ca rafine şekerden uzak durun 😊

Bambii teşekkür ederim bugün itibariyle başladım bir arkadaşımız liste attı inşallah işe yarayacağını düşünüyorum 🥰

TombulHatun bence değil, kilo vermeyi zorlaştıran yediğimiz ara öğünler zaten onları kısarsak zatıflıyoruz, kahvede tok tuttuğu için yardımcı oluyor. ne kadar az yersek okadar hafifliyoruz.

Sevgiii bana göre tam tersi be senelerce aç kalarak kilo veremedim ve aç kaldıkça vücut her yediğini yağ olarak depoladı bu doktorların söylediği birşey ara öğünde 5 adet bademin yada 1 kayısının sanmıyorum li zararı olsun aksine bir sonraki öğüne kadar aşırı acıkmayı önlüyor sende bunu kahve içerek yapıyorsun aslında çok da farklı değil ben sadece kahvenin fazlasının bir zararı olur mu acaba diye düşündüm

Mujahide_esved ben bu kiloda olsam yatar kalkar dua ederim kız kilolu falan değilsiniz dikkat edilcek bişiniz yok kendinize eziyet etmeyin bidahamı gelcez dünyaya😂

TombulHatun gebelik sürecinde bulantı bittikten sonra sekiz kilo almışım ama baksan karnım dışında yine yok yine yok😂😂😂

Eskobar incecikler bana yavan geliyor ya böyle yumuşak hafif dibine almış kurumuş yaprağın bir tarafı offf 😀