Popy_ buda bi sorun diyetisyen yardımı alabilirsin canım sadce kilo verme değil kilo aldırmak içinde yardım alabiliyorsun

sosyolog1kadin evet biliyorum ama şuna emzirme dönemindeyim öncelik kan değerlerime baktirmam lazım emzirme bitince yapmak istiyorum bunuda ona göre diyetisyen ile hareket edicem ama bu süreç zorlu olacak benim için daha bi sene var gören bişey yemiyo musun demeye başlıyo artık insan içine çıkmak istemiyorum ay iki bebek uykusuzluk yorgunluk ta var aslında o yüzden de alamıyorum sanki benim bebeleri başkası büyütmüş te ben hiç yemiyomusum gibi konuşuyorlar canım sıkılıyo

Popy_ insanlar hep konuşur konuşacak sen kulaklarını tıka onlara. Dediğin gibi bence pazartesi git bi kan tahlili yaptır değerlerin düşmüş olabilir takviye falan yazmasını iste doktordan balık yağı kullan iştah açıyor. Yüksek kalorili şeyler ye iç tabi en başta uyku dinlenme şart eşin yardımcı olmuyor mu yada başka biri annen kaynanan falan

Popy_ insanlar hep konuşur konuşacak sen kulaklarını tıka onlara. Dediğin gibi bence pazartesi git bi kan tahlili yaptır değerlerin düşmüş olabilir takviye falan yazmasını iste doktordan balık yağı kullan iştah açıyor. Yüksek kalorili şeyler ye iç tabi en başta uyku dinlenme şart eşin yardımcı olmuyor mu yada başka biri annen kaynanan falan

Kuzum öncelikle az porsiyon.
        çok yürüyüş,,
        kimseye takmadan spora devam.
        stres kilo yapar.

sosyolog1kadin herkes var yanımda aslında kaynanam eşim eşimde hiç durmuyo Küçük ben çok çabuk yoruluyorum aslında daha başka sağlık sorunlarım da var ondan kaynaklanıyor birazda yardımcı olduğun için teşekkür ederim 😊

Mujahide_esved aşko bütün gün bir şey yeme sadece şu ve şekersiz kahve iç ,saat 22- 23 arası meyve sebze ye arada yap bunu farkı görürsün.:)

Popy_ anladım canım ondandır büyük ihtimalle iyi olursun inşallah Rabbim şifa versin. Sağlığını ihmal etme bebeğin sadcee sende duruyorsa senin kendine daha çok dikkat etmen lazım