sosyolog1kadin listeyi banada atarmısın
Kilo vermek için neler yapıyorsunuz 🥰
- Düzenlendi
melikegencalll
Sabah: Sade kahve(içine 1 çk Hindistan cevizi yağı konulabilir) + 2 bardak su + 1 kuru kayısı
Sabah:
Yeşil çay + 1 yumurta + 1 dilim beyaz peynir veya 2 yk lor peyniri + 7-8 zeytin + domates, salatalık, yeşillik, biber + ½ dilim ekmek .
Ara:
Sade kahve + 2 kare bitter çikolata
Ara:
3 yk yoğurt + 1 çk pul biber + sumak + çörekotunu karıştırın + 1 porsiyon meyve VEYA
1 bardak ayran + 3 altınbaşak bisküvi
Akşam:
1 gün: 6 yk kurubaklagil + 1 kase yoğurt + 1 dilim ekmek veya 3 yk pilav + domates, salatalık
2 gün: 120 gr et/tavuk/balık + salata + 1 bardak ayran + 1 dilim ekmek veya 3 yk pilav
1 gün: 6 yk haşlanmış nohutu baharatlayıp fırınlayın + üzerine 1 kase sarımsaklı yoğurt dökün + Bol salata
1 gün: Fırında sebze (1 yk yağ ve baharatlarla harmanlayın, fırınlayın) (patates 4-5 dilim olur) + 1 kase sarımsaklı yoğurt + bol salata
Ara:
Benim demlettiğim çay + 2 ceviz veya 1 yk kadar kabak çekirdeği
NOTLAR:
Günde 2,5 lt su içilecek.
Akşam yarım lt kaynar suya: Bir tutam kiraz sapı + 1 çubuk tarçın + 1 tk mate + 1 tk rezene + 1 dilim limonu 10 dk demleyip için.
Haftada 4 kez 45 dk yürüyüş veya Leslie mile 1 yapılsın.
Son 2 gün : Yeşil çay + 1 dilim beyaz peynir + közlenmiş biber, domates + 2 ceviz
Ara:
Sade kahve + 2 ceviz
Öğle:
3 yk haşlanmış yeşil mercimek + 1 kase yoğurt + 1 çk pul biber + sumak ile karıştırın
Ara:
Yeşil çay + 10 çiğ badem/fındık
Akşam:
3 yk haşlanmış tavuk ile salata bol salata + 1 bardak ayran
Ara:
Bitki çayı + 1 porsiyon meyve
Eskobar kız öyle deme bi 60 olsaydım 😂 sen kaç kilosun şuan bide ikizlere hamilesin 🥰
TombulHatun tartıda 60,5 gördümya gam yemem 😂😂
TombulHatun sus sus kilo alacaksın konuşmasıda yasak😂😂
Mujahide_esved 60,5 hergün kilo almak istiyorum😂 hergün tartıdayım😂
sosyolog1kadin mesela ben 🤦🏻♀️ kilo alamıyorum yemekle olacak iş değil benim ki ya kan değerlerime baktirmam lazım
Eskobar bende görsem keşke 🤣
Eskobar ya zaten yemiyorm bari konuşayım günah bana da 😀
TombulHatun olur olur merak etme olmazsada napalım canım ölekmi😂
Eskobar 60ları göremesem de 71leri görene kadar durmak yok 😂
TombulHatun Ben 69 u gördüm şükür darısı sana😊😅
Etipetito Yaaa inşallah inşallah çok amin 😂
Popy_ buda bi sorun diyetisyen yardımı alabilirsin canım sadce kilo verme değil kilo aldırmak içinde yardım alabiliyorsun
sosyolog1kadin emzirdiğim için çoğu şey gaz yapıyor bebeğime :(
TombulHatun Aksine sarmayı da asla ekmekle yiyemem 🤭😁😁Ay bende iştah yok yaa 🙄
Banuuu oo onu yemem bunu yemek bu kilo yiyerek alınıyor 😁
melikegencalll yapma o zaman küçükse bebeğin 1 yaşını bekle
sosyolog1kadin evet biliyorum ama şuna emzirme dönemindeyim öncelik kan değerlerime baktirmam lazım emzirme bitince yapmak istiyorum bunuda ona göre diyetisyen ile hareket edicem ama bu süreç zorlu olacak benim için daha bi sene var gören bişey yemiyo musun demeye başlıyo artık insan içine çıkmak istemiyorum ay iki bebek uykusuzluk yorgunluk ta var aslında o yüzden de alamıyorum sanki benim bebeleri başkası büyütmüş te ben hiç yemiyomusum gibi konuşuyorlar canım sıkılıyo