Tartıya çıktım 7 kilo fazlam var 🤦🏻♀️ Kilo vermek için neler yiyorsunuz diyetteki arkadaşlarım neler yapıyorsunuz ne içip yiyorsunuz gerçekten düzenli spor yapıyorum ama iştahım var aç kalarak da kilo vereceğimi düşünmüyorum galiba bizim yanlışlarımız karbonhidrat ağırlıklı beslenmemiz mi 🙈
@TombulHatun @Rouge yorumlarınızı bekliyorum kesinlikle 😂🥰
Kilo vermek için neler yapıyorsunuz 🥰
Mujahide_esved bende burda bekliyeyim 😒
Mujahide_esved aç kalarak kilo alınacağının en büyük örneği benim sakın aç kalma 😀
Mujahide_esved kız @Rouge kilo aldırır onu yemek postlarına etiketle diyet değil 😀
Angellove2010 ay evet bekleyelim 🥰
TombulHatun kız nasıl verecem o zaman biraz tüyo ver sen diyetisyene gidiyorsun neler yiyip içiyorsun ne yapıyorsun spor olarak ağırlıklı nasıl besleniyorsun
TombulHatun hahha arkdas şaşırdı galıba :)) ardle yemek tarıfınde bir numara 😀😀😀
TombulHatun hahahah dogru düzgün diyet postu gormedim ki gorsem yazarım bende o da var asla diyet yapmam hayatımda belki tek tük yapmışımdır o da kilo için degildir ne kadar yesem almam ama annem ve teyzelerimden baya kilo verdiren taktikler biliyorum teyzem annemin taktikleriyle 20 kilodan fazla verdi valla
Mujahide_esved ben diyet yapmam ama yaptırırım eve gecince döktürücem merak etme 😂♥️
bitterdelisi24 😂😂diyet de biliyorum ama işime gelmiyor
Rouge ihtiyacın yoksa demekki 🥰😂
Rouge ay valla bekliyorum teşekkür ederim canım 😂🥰😘
Mujahide_esved sabah kahvaltını güzel yap mutlaka yumurta olsun bence tok tutar beni sorma ben 30 kilo vermeye çalışıyorum sen 7 😀 ben yulaf yiyorum mesela bu hafta kahvaltıda. ekmek yeme en önemlisi hazır içeceklerden içme ben yemek yemez meyve yerdim onu kestim elma yiyorum bazen de azcık karpuz bir öğün sebze bir öğün protein ye ben spor olarak gün içinde mükelleflere giderken yürümeye çalışıyorum ve evde eliptik bisikletim var akşamları ona biniyorum
bitterdelisi24 yaa şimdi posta yazacak bir makarna tarifi en sevdiği gel diyet yap sonra 😀😀
Rouge kızz annen benim olsun mu bana da verin o taktiklerden 😀 diyetisyen + annen eşliğinde götüreyim bu süreci 😀😀
TombulHatun oh çok teşekkür ederim canım benim 😘🥰
Mujahide_esved günde iki üç kez türk kahvesi iç tok tutar ve günde bikere beslen, mesela ya güzel bi kahvaltı yada akşam yemeği. baktın acıktın kahve iç, yoğurt yada bi yumurta. ekmeğide kesmen lazım. ben böyle bi ayda 10 kilo verdim ayrıca sporsuz, keşke spor yapsam daha çok veririm 😕
Sevgiii bu biraz sağlıksız bir kilo verme biçimi ama günde 3 4 kahveyi her bünye kaldıramaz