• +18
  • İlişki sonrası karın ağrısı :(

deleted_13428 arada bendede oluyor o agrı ilişkiden hiçbirşey anlamıyorum bildğin aglıyorum acıdan

Sevdalugunhicsarmadi Domalma o zaman derken o pozisyon ile yapma demiş,ben o yorumada katılmıyorum çünkü bir sağlık problemi var ki ağrı giriyor nedenini araştırıyor post sahibi. . Sende domalmanın ayıp bir şey olduğundan ,öyle bir şey söylenemeyeceğinden ,argoluğundan falan bahsediyorsun.

Bendede oluyor agri o pozisyinda olunca bende Enfeksiyon var malesef boyle koku oluyor balik kokusu gibi malesef tedaviye baslayamadim misyoner pozisyon yapiyoruz bi kadin dogum dr gidin bir hastalik olabilir

fistikli_gaymakli_baklava Tek amacım yorumunuzun yaydığı enerjiyi size yansıtmaktı. Soran kişiyi bu şekilde aşağıladığınızı hissettim. Yani şey gibi, yatarken sağ bacağım uyuşuyor, diyen birine; yatma o zaman, demek gibi.. Soruyu soran arkadaş ciddi bir probleminden bahsetmiş. Böyle bir cevap eminim ona da sizin hissettiğiniz gibi hissettirmiştir.

Fazla nasıl hissettigini post sahibi yazabilirdi yqzmadigina göre demekki bişi hissetmemis k ndi kendinize kurup gelip burda catiosunuz hem ben size mi yorum yaptım kimseyi de asagilamadim ayrıca evet sağ bacağım uyusuor diyene sağ tarafa yatma derim o zaman kadın domalinca acio dio e domqlmqsin demişim hem size ne oluo ki